Wpis z mikrobloga

Jak to jest że zajete dziewczyny mówią mi jaki ja przystojny i fajny a wolne jakoś nie, czyżby te pierwsze są tylko miłe i posuwają się do kłamstwa bo wiedzą że i tak z nimi się nie umówie? A te drugie już by sie bały że moge spróbować zagadać? #podrywajzwykopem #pytaniedorozowychpaskow
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MetalowyBieg: pierwsze pewnie nie kłamią, a te drugie pewnie tak, mają takie obawy jak piszesz - przeważnie jak kobieta jest miła, tak po prostu, bez podtekstu w postaci flirtu, to sobie chłop zaczyna w głowie układać z nią życie i wybiera imiona dla dzieci xD
  • Odpowiedz
  • 0
@moll gdyby nie kłamały to nie miałbym problemu żeby się chociaż z jakąś np z tindera na randke umówić :p
A z tym układaniem sobie życia to tylko dlatego może tak być że faceci bardzo rzadko jeśli nie w ogole dostają komplementy i jak jedna im powie co nie co to już myślą że to ta jedyna
  • Odpowiedz
@MetalowyBieg: te co nie szukają to nie mówią ani prawdy ani nie kłamią, takie pewnie odczucie z danej chwili bo one nie szukają i mają . Wszystko też zależy jak jest kontakt i jaka sytuacja. Te co szukają mają pewnie spory wybór, a jak coś powiedzą to będziesz się nakręcał.
  • Odpowiedz
@MetalowyBieg: ale które kłamią?.xD

Wiesz, opowiem Ci historyjkę:

Pracowałam w pewnej firmie przy rozliczeniach. Młoda dziewczyna, kontakt z wieloma mężczyznami. Taka miła, uśmiechnięta i pomocna. Ale szybko się rozniosło, że kogoś mam. Bo to była prawda i tego nie ukrywałam. Więc większość wiedziała, nikt nie flirtował, raczej typowe heheszki. Jak przychodzili nowi pracownicy to pomagałam im z papierologią. I przyszedł taki nowy. Nie zauważył, że jestem dla niego tam samo
  • Odpowiedz