Wpis z mikrobloga

Te komuchy tak nakombinowały z tą Pocztą Polską, że ja nawet nie ogarniam, jak nazywa się dokładnie jeden z urzędów pocztowych. Z tego, co rozumiem, to Urząd Pocztowy Gdynia 21 to to samo, co Filia Urzędu Pocztowego Gdynia 4 xD Jakby tego było mało, to jakiś debil (o ile to nie jest specjalnie) umieścił na niej tabliczkę ze złą nazwą ulicy. Na mapach Google tego nie widać, ale zamiast ZAMENHOFA 15 jest ZAMENHOFFA 15 ;d Już pomijam, że pełna nazwa ulicy to Ludwika Zamenhofa. Taki to jest właśnie kraj z dykty i kartonu. I ja celowo tego nie zgłaszam, bo niech to wisi jak najdłużej i niech obnaża jak najdłużej durnotę tego kraju.
#gorzkiezale #pocztapolska #gdynia #chylonia
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@tamagotchi: to jeszcze nic, pomyśl że mi przełożeni kazali pisać awizo na główny urząd (bo niby tak jest prawidłowo ale to chyba u mnie na urzędzie tak myślą xdd), czyli np. dla lepszego pokazania sytuacji FUP Warszawa 1 i teraz na dole ulice związana z filia tylko... Że wszystkie listy/paczki zostawia się na fili, która jest już w innej miejscowości i zamiast pisać np. FUP Kraków 2 Sikorskiego 1, to
  • Odpowiedz