Wpis z mikrobloga

Wiecie, że są ludzie, którzy nie lubią anime? Są nawet tacy, co nie oglądali ani jednego! Mam takich w pracy, po 40 lat i niczego nie obejrzeli ignoranci xD
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Arbeiter: ja też nie lubię. Nie pasuje mi ten styl, język ani fabuła. Tak samo nie przepadam za stylem graficznym Bobs Burgers ale tam przynajmniej nie drą tak mordy no i fabuła lepsza
  • Odpowiedz
@Bananada: trochę na wyrost ta opinia. 37 lvl here i pamiętam jak za czasów mojego dzieciństwa podwórko pustoszało bo leciał Dragon Ball. Od '97 wychodziło czasopismo Kawaii w nakładzie ok 30 tys. egzemplarzy na numer co dzisiaj jest niewyobrażalne. Dziewczyny oglądały Sailor Moon. W pierwszych Empikach dało się kupić Neon Genesis Evangelion. Jeszcze przed Dragon Ballem na Polonii emitowano Yatamana i Yatodetamana gdzie można było zobaczyć C---I co w realiach
TheCzopShow - @Bananada: trochę na wyrost ta opinia. 37 lvl here i pamiętam jak za cz...

źródło: 17445012444947423471683562852088

Pobierz
  • Odpowiedz
@Arbeiter: mi nie pasuje manga, hentai, anime, nie lubię k-popu ani czołgów z-----------h mikroblog, jedyne co toleruje z takich zapychaczy to gole baby ale muszą być ze smakiem, artystyczne takie a nie wulgary, nie lubię tez piłki noznej ani zwalczania sie na wykopie przeciwnych grup politycznych, nienawidze jak sie mlode osoby wypytuja o wszystko na wykopie nie umiejąc nawet w szukanie, przeciez jest to całe AI, szybkie telefony, internety, no
  • Odpowiedz