Aktywne Wpisy

Ketoprofen +56
Wczoraj na dyżurze miałam (jeszcze) nastoletnią pacjentkę z nowotworem OUN. Dziewczyna z utrwalonym niedowładem, karmiona PEGiem.
W badaniach wyszły prawdopodobnie przerzuty do kości.
Mam r-------e święta całkowicie od wczoraj, nie mogę przestać myśleć o niesprawiedliwości jaką spotkała taką niewinną młodą osobę.
Dla mnie wierzenie w jakąś wyższą sprawiedliwość w postaci Boga świadczy po prostu o debilizmie i niskim IQ. Sorry ale no nie da się wierzyć widząc takie rzeczy.
W badaniach wyszły prawdopodobnie przerzuty do kości.
Mam r-------e święta całkowicie od wczoraj, nie mogę przestać myśleć o niesprawiedliwości jaką spotkała taką niewinną młodą osobę.
Dla mnie wierzenie w jakąś wyższą sprawiedliwość w postaci Boga świadczy po prostu o debilizmie i niskim IQ. Sorry ale no nie da się wierzyć widząc takie rzeczy.

Cześć, dziś udało mi się odzyskać 52 MB danych z 2011 roku dzięki użytkownikowi reddita (parę nagrań wideo), kontakt discord do niego: fananrufas , gość ma w swojej opiece częściowy % starej bazy danych. Wystarczy napisać do niego nick jaki używaliście na xfire kiedyś, a on sprawdzi i da znać, jeśli coś znajdzie to w odpowiedzi otrzymacie linka do mega, aby pobrać zawartość.
Dla przypomnienia: xf1re.com - działa od roku, polecam się rejestrować :) , stary klimat, podstawowe opcje (czat, grupy, społeczności, screeny, serwery) funkcjonują jak dawniej.
@Psychopathy_Red
@FoxX21
@tenportaltodno - nadal tu ludzie w COD2 grają, aktualnie najpopularniejsza gra na