Mirki, jakiej przeglądarki używacie aktualnie? Używałem Chrome ale już nie mogę z nim, zwłaszcza jak zablokowali uBlock Origin... #programowanie #programista15k
@MlLF: librewolf z rozszerzeniami ublock origin i umatrix. Przyszło mi do głowy czy nie załadować ustawień z zestawu ArkenFoxa, ale uznałem, że za dużo zachodu a w sumie i tak już większość kluczowych ustawień mam załatwione ¯\(ツ)/¯
@MlLF: Ja uzywam Edge. uBlock Origin ze sklepu Edge w pelni działający, do tego mozesz zainstalowac dodatki z Google Chrome. Zreszta identycznie ma ma Opera, a jak szukasz czego nowego to mozesz sprobowac Vivaldi. Firefox tez stara sprawdzona przegladarka + ot taka roznica ze nie ma sklepu z dodatkami play tylko swoj wlasny, ale jak cos jest na Chrome to na 99% to samo jest na Firefoxie albo jest chociaz
#bmw #alfaromeo Które auto bardziej podoba się wam wizualnie (BMW 3 330i 258km vs Alfa Romeo Giulia 280km)? I jakbyście mieli wybrać jedno z tych dwóch to dlaczego akurat te?
To na co zwróciłem uwagę - BMW lepszy infotainment, kamery, head-up
Używałem Chrome ale już nie mogę z nim, zwłaszcza jak zablokowali uBlock Origin...
#programowanie #programista15k
Komentarz usunięty przez autora
źródło: Zrzut ekranu 2025-04-12 o 15.22.37
PobierzKomentarz usunięty przez autora
źródło: Zrzut ekranu 2025-04-12 o 15.28.48
PobierzZreszta identycznie ma ma Opera, a jak szukasz czego nowego to mozesz sprobowac Vivaldi.
Firefox tez stara sprawdzona przegladarka + ot taka roznica ze nie ma sklepu z dodatkami play tylko swoj wlasny, ale jak cos jest na Chrome to na 99% to samo jest na Firefoxie albo jest chociaz
@MlLF: wyłącz i włącz, działa dalej