Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Levandyr Jak zestawisz oczekiwania i wyobrazenia z tym jak wypadli to Rafik powiedzmy sobie jasno, p-----------ł wczoraj sporo ze swojej wizerunkowej 2 metrowej zajebistosci.

Sam sobie zorganizowal impreze na ktorej wszyscy go j----i, baba z LGBT zrobila mu capture the flag, motal sie zeznaniach np. doplaty do kredytow i ze wczesniej to byli biedni ludzie a teraz to grozni imiganci. Generalnie sprawial wrazenie mocno zmeczonego i zdenerwowanego, do tego jakies wpadki
  • Odpowiedz
  • 1
@MamGrzybiceStop: Właśnie też dziwi mnie poddenerwowanie Trzaskowskiego, na własnym terenie, gdzie wiedział o dacie tej debaty pierwszy i miał najwięcej czasu na przygotowanie się do niej, strasznie dziwne były te przejęzyczenia, np. w momencie gdy powiedział do Jakubiaka, żeby przejechał się warszawską "telekomunikacją miejską".

@latarnikpolityczny Zgadzam się w 100%, po Nawrockim spodziewałem się, że będzie poddenerwowany i że będzie gadał mocne ogólniki, a tu się okazało, że kimś takim
  • Odpowiedz
Właśnie też dziwi mnie poddenerwowanie Trzaskowskiego, na własnym terenie, gdzie wiedział o dacie tej debaty pierwszy i miał najwięcej czasu na przygotowanie się do niej, strasznie dziwne były te przejęzyczenia, np. w momencie gdy powiedział do Jakubiaka, żeby przejechał się warszawską "telekomunikacją miejską".

@Levandyr: nie był przygotowany bo to miała być debata 1 na 1. Nie miało tam być żadnego Jakubiaka
  • Odpowiedz
@Levandyr: sytuacja z flagą to jedyne co z tej debaty ludzie będą pamiętać za 2 tygodnie i tutaj wcale nie chodziło że Nawrocki wypadł dobrze a o to, że Trzaskowski nie wiedział jak wybrnąć z sytuacji i to dwukrotnie...
Ogólnie rzecz biorąc Trzaskowski jest strasznie miernym kandydatem (a jego PRowcy to w ogóle są do w-------a), jedyna nadzieja w tym że konkurenci są jeszcze gorsi.
  • Odpowiedz