Aktywne Wpisy

klocus +198
Znalazłem zrzut ekranu z mojego komputera. Rok 2007/2008. Oczywiście wszystko legalne było ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#nostalgia #gimbynieznajo #windows
#nostalgia #gimbynieznajo #windows

źródło: zielony pasek
Pobierz
alverini +711

źródło: Screenshot_108
Pobierz
Jak się pogodzić z tym że już nic wielkiego nie osiągnę? Nie będę miał okazji robić wielkich rzeczy bo moi rodzice nie byli politykami, dyplomatami czy właścicielami dużych biznesów. Zamiast tego urodziłem się w przeciętnej rodzinie, z przeciętnymi wartościami i przeciętnym życiem. Całe moje życie zostało zdeterminowane już na starcie i ograniczone przez geny, wychowanie, pochodzenie czy majętność. Zamiast marzyć, eksplorować świat, brać z niego co najlepsze jestem skazany zasuwać na etacie do emerytury i cieszyć się ochłapami. Monotonnia dnia codziennego i matrix w postaci rosnących kosztów i samotności. W tym czasie jakiś syn dyplomaty pewnie spędza wakacje na Fidżi a potem jedzie z ojcem pograć w golfa i wprowadzić go w kontakty biznesowe.
#przegryw #feels #depresja #blackpill #samotnosc
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
źródło: 5ab8449974a7127cc6e5ced78c451419adc8a2c9b9c8b3cf6a75e2951242f904
PobierzNo a duża część osób urodziła się nie tyle co z przeciętnymi genami, tylko kolokwialnie pisząc z gownianymi. Nie w przeciętnej finansowo rodzinie tylko w robolskiej na minimalnej.
Także polecam doceniać co masz.
19% może sobie co najwyżej pozwolić na nowy samochód z salonu co 3 lata i wakacje na Florydzie,
a dopiero ten 1% robi co chce i sobie może grać w golfa między lanczami biznesowymi.
@mirko_anonim:
Na świecie jest mnóstwo mega trudnych rzeczy które nie udały się wielu ludziom.
Np przejedź rowerem Canning stock route
Jak by to było jakieś osiągnięcie xd²
Na magazynie w nl zarobisz w 2 tygodnie żeby na te Fidżi się dostać.
Wielkie mi osoagniecie.