Wpis z mikrobloga

Nie każdy mężczyzna zdradza. Jedni bo nie są tacy źli, a drudzy bo nawet nie mają możliwości. (i to w znacznej większości) Większość mężczyzn nie może liczyć na duże powodzenie. Wybierz mądrze i sama nie bądź zdradzającą, bo procent kobiet, które tak robią tylko rośnie. Ale czy mężczyźni mają prawo się bać ?
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)

WiecznySingielprzed30 - Nie każdy mężczyzna zdradza. Jedni bo nie są tacy źli, a drud...

źródło: temp_file5539250696795683068

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@megucchi: ale że nasze instynkty wciąż są instynktami łowiecko-zbierackiej półmałpy z sawanny to ty wiedz. Ważne jest, brutalnie mówiąc, przyjąć dobrego genetycznie samca a dalej jakoś to będzie. Cywilizacja to ledwo kilka tysięcy z miliona lat istnienia nas jako gatunku.
  • Odpowiedz
@gorobei: Jestem tego w pełni świadomy, i dlatego powiedziałem co powiedzialem. Patrzysz na to zbyt płytko. Jedynym powodem dlaczego kobiety ruchają się z czadami ile popadnie to dlatego że albo mają gałąź B (betabuxxa) na telefonie albo rząd który im ufunduje dzieci.

Gdyby mężczyźni przestali być cuckoldami oraz rząd j---ć rozdawać kobietom nasze podatki to by się to szybko skończyło.
  • Odpowiedz
@megucchi: Odnosiłem się tylko do twojego "przecież to nie ma sensu" bo niestety ma, bardzo bardzo głęboko. Z ostatnim akapitem zgadzam się w pełni.

Jedynym powodem dlaczego kobiety ruchają się z czadami ile popadnie to

...to dlatego że to czad. Serio. Podobno to my jesteśmy tą płcią która myśli tym narządem w gaciach, ale to nieprawda.
  • Odpowiedz
Odkąd wynaleziono środki antykoncepcyjne i zniesiono obyczajowy imperatyw kirche-kuchen-kinder, okazało się, że kobiety nie różnią się specjalnie od mężczyzn i też nie są stałe w uczuciach, z tą różnicą, że facet stawia potrzebę zaspokojenia wyżej niż wygląd partnerki, więc wystarczy mu że jakaś jest chętna, natomiast w kobiecie uruchamia się potrzeba, gdy facet jest dla niej atrakcyjny. Natura została wyjaśniona w czasach, gdy ludzie są wolni i nic ich nie ogranicza. Ludzie
  • Odpowiedz