Wpis z mikrobloga

#debata Prawda jest taka że Trzaskowski ma fart, że większość mainstream owych mediów jest w rękach obecnej władzy bo przy takim wystąpieniu i nie chodzi tylko o schowanie i potem oddanie flagi LPG, ale też gadaniu pierdół typu, że w Polsce nie ma takich drzew jakie były zamówione, uchylenia się od odpowiedzi na pytanie czy jest finansowany z Niemiec czy gadaniu o telekomunikacjach miejskich lub wysorzegleniu się, że pytania były ustalane to dawny tvpis by tak rafalka z grillowal że jeszcze dziś Sikorski by się rozgrzewał na podmianke
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

że w Polsce nie ma takich drzew jakie były zamówione

@PogromcaPatusow: to ciekawa sprawa, chciałbym wiedzieć czy w zamówieniu było tylko że drzewa 30-letnie czy może wymienili konkretne gatunki i ilości by warunki mógł spełnić tylko jeden dostawca
  • Odpowiedz
@Drom: Jako wyborca KO nie mogę uwierzyć jak to możliwe, że sztab Trzaskowskiego tak słabo przygotował go do debaty, którą sami organizowali. Jak dla mnie Trzaskowski wypadł beznadziejnie, zupełnie nie miał odpowiedzi na ataki Nawrockiego i Stanowskiego. Nawet Biejat go zaorala.

Każdy wykopek, które choć trochę śledzi politykę był w stanie przewidzieć, że będą go atakować tym co zwykle. Tchórz, tęczowy Rafał, kręgosłup z gumy. Nie wiedzieli, że jako lider
  • Odpowiedz
@Koka-Kola: Po co Ty się do mnie w ogóle odzywasz? Ja spluwam zarówno na Twojego dupiarza z KO jak i na tego drugiego prosiaka z PiSu. Gardzę całkowicie tymi partiami, ich członkami i ich wyborcami. Nie wyobrażam sobie nawet jakim cepem trzeba być by na zmianę głosować na dwie partie od tylu lat i nie widzieć tego, że jedni i drudzy zachowują się jak pazerne świnie przy korycie.
  • Odpowiedz