Aktywne Wpisy

ONVIF +442
Ogólnie przykra sprawa, ze w Polsce poupadała idea prostych barów. Chodzę po Berlinie, mam ochotę napić się piwa, odwiedzam knajpę, zamawiam jasne z kija i frytki, płacę za to kilka euro, gdzieś z tyłu goście grają w rzutki, leci jakaś neutralna muzyka, ktoś dusi peta, ktoś właśnie rozstaje się z laską przez telefon, nie odczuwam tego nijak, idę dalej. A w Polsce jak jest pub czy bar to już musi być ta

Lujdziarski +149
#pokazkota #dziarskikacperek Kacperek typu groźnego xD

Pogadasz sobie z botem, złapiesz trochę flow, a później native.
Jeśli masz póki co słaby angielski mówiony to przepłacisz za lekcje 1:1
Ja zaliczeyłem duży progress w gadaniu z botem. Zalety, gadasz z nim kiedy chcesz, ile chcesz, o czym chcesz i może cię poprawiać do woli kiedy tylko zechcesz, albo
na poczatek to w ogole odpal sobie na rozgrzewke darmowe apki do gadania free4talk, episoden, lingbe, a jesli nie masz czasu i faktycznie potrzebujesz jakosciowej rozmowy to preply, ale tam tez troche sie naszukasz
jesli "idzie Ci bardzo slabo" wez sobie po 25/30min lekcje na poczatek, najlepiej z kilkoma tutorami, juz od poczatku zoabczysz przepasc miedzy innymi w vibe/przygotowaniu itd i to ze ktos drozszy to nie znaczy ze lepszy,
-zwiekszaja stawke 3x z dnia na dzien, bo widza mega zainteresowanie soba (nic dziwnego jak dali np 12zł za godzine)
- ja mowie do babki doobra dokonczymy to jutro na spokojnie, po czym minuta po lekcji ona mi przekleja rozmowe ze konczy dzialalnosc na preply i od razu usunela konto xD
Uwazam, ze co etap w nauce warto