Wpis z mikrobloga

Do wszystkich, którzy nie są pisowcami, a rozważają głos na Nawrockiego w II turze, po to, żeby zrobić na złość Trzaskowskiemu, za to, że jest słabym kandydatem.

Będzie Wam wstyd. Nie idźcie ta drogą.

Wiem, co mówię, bo należę do tych grzeszników, którzy w pierwszych wyborach Dudy głosowali w II turze przeciwko Komorowskiemu.

Duda z PIS zabetonowali swój układ, co zapewniło mu drugą kadencję, która też jest moją winą, choć wówczas już głosowałem przeciw PIS tak jak rozum nakazuje.

Wygrana Nawrockiego, to prawdopodobny rozłam koalicji i przyśpieszone parlamentarne, w których PIS może wrócić. Nie chcecie tego. Nie chcecie, żeby to obciążało Wasze sumienie.

W II turze ktokolwiek byle nie Nawrocki. Trudno, że to Trzaskowski, on też nie jest z mojej bajki, ale platformy pozbędziemy się zaraz po tym, jak Polska nie będzie zagrożona przez PIS. Ich ostatecznie obalić łatwiej, bo przynajmniej mają minimum standardów demokratycznych.

Nigdy więcej PIS

#polityka #bekazpisu
  • 73
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Polakmaly85: to w 2015. Do tego bunt przed włożeniem nam prezydenta który tam trafił psim swędem z przypadku. Ale w 2020? Przecież już było powszechnie wiadomo że jest debilem i ułaskawiał p-------w.
Co cię skłoniło by na niego głosować wtedy?
  • Odpowiedz
@wolny_kot

@Velociraptor_w_kubku: zagłosuje na Trzaskowskiego. Ale jak za 2 lata pisowcy nie będą siedzieć to zagłosuje na pisowcow. Ktoś będzie siedział tak czy siak. Do Tuska należy wybór kto.

Typowy Polak niewolnik głosujący do usranej śmierci na PiS i PO na przemian xDD i jak coś w tym kraju ma się zmienić jak głosuje się na te same niedorajdy
  • Odpowiedz
@Wokawonsky: człowiek który chce by politycy zaczęli odpowiadać za swoje zbrodnie i złodziejstwa. Bez naruszenia konstytucji Kiszczaka w tym kraju zawsze będzie tak jak było. Tylko Trzaskowski daje szansę na to że złodzieje pójdą siedzieć. Jak ta szansa zostanie zmarnowana to głosuje na PiS i wyjeżdżam stąd. Będę patrzył z daleka jak ten kraj płonie.
  • Odpowiedz
@wolny_kot przecież każdy widzi że to co się dzieje z pisowcami aktualnie to tępa propaganda dla ubogich xD
Jak tam sprawa ze zwykłą urzędniczką której założyli zespolone kajdanki jak zwykłej morderczyni xD
  • Odpowiedz
@wolny_kot: Tak jak napisałem. Łykałem brednie propagandowe i nie chciało mi się ich weryfikować ani głębiej analizować, więc Duda jawił się wtedy dla mnie jako mniejsze zło. Za to od kiedy już się interesuję faktycznie polityką, to jestem już skrajnym anty-konfedepisowcem : P
  • Odpowiedz
@Olek3366: zobaczymy. Należy dać możliwość ich wsadzenia. To żywotny interes tego kraju. Głosowanie na konfederatów zblatowanych z pisem utrwali stare układy.

Urzędniczce xD

Baba wzięła 3 mln łapówy typie.
  • Odpowiedz
PiS i PO na przemian xDD i jak coś w tym kraju ma się zmienić jak głosuje się na te same niedorajdy

@Wokawonsky: A kto ma być "dobra zmiana" Sławek z konta co już licza głosy do koalicji z pisem na stoliku który mieli wywrócić xD?
  • Odpowiedz