Aktywne Wpisy

Howea +443
Jak ktoś twierdzi, że Trzaskowski się nie nadaje na prezydenta to chyba nie ma uszu i oczu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#debata
#debata

drobne_na_taryfe +163

źródło: temp_file7746405244426589187
PobierzSkopiuj link
Skopiuj linkźródło: temp_file7746405244426589187
PobierzWykop.pl
Będzie Wam wstyd. Nie idźcie ta drogą.
Wiem, co mówię, bo należę do tych grzeszników, którzy w pierwszych wyborach Dudy głosowali w II turze przeciwko Komorowskiemu.
Duda z PIS zabetonowali swój układ, co zapewniło mu drugą kadencję, która też jest moją winą, choć wówczas już głosowałem przeciw PIS tak jak rozum nakazuje.
Wygrana Nawrockiego, to prawdopodobny rozłam koalicji i przyśpieszone parlamentarne, w których PIS może wrócić. Nie chcecie tego. Nie chcecie, żeby to obciążało Wasze sumienie.
W II turze ktokolwiek byle nie Nawrocki. Trudno, że to Trzaskowski, on też nie jest z mojej bajki, ale platformy pozbędziemy się zaraz po tym, jak Polska nie będzie zagrożona przez PIS. Ich ostatecznie obalić łatwiej, bo przynajmniej mają minimum standardów demokratycznych.
Nigdy więcej PIS
#polityka #bekazpisu
Co cię skłoniło by na niego głosować wtedy?
Typowy Polak niewolnik głosujący do usranej śmierci na PiS i PO na przemian xDD i jak coś w tym kraju ma się zmienić jak głosuje się na te same niedorajdy
Jak tam sprawa ze zwykłą urzędniczką której założyli zespolone kajdanki jak zwykłej morderczyni xD
Urzędniczce xD
Baba wzięła 3 mln łapówy typie.
@Wokawonsky: A kto ma być "dobra zmiana" Sławek z konta co już licza głosy do koalicji z pisem na stoliku który mieli wywrócić xD?