Wpis z mikrobloga

Co byście powiedzieli o takim Atlanticu? Worldmaster 3905 Automatic self-winding 25 jewels. Dostałem w spadku i się zastanawiam, czy jest to fajny zegarek czy przypałowy w oczach miłośników tematu ( ͡° ͜ʖ ͡°) Do tego mój ma granatowy pasek (nie wiem, czy na tej fotce widać, ale tarcza też jest ciemnoniebieska) i chciałbym zmienić na inny kolor, a może inny rodzaj - co byście doradzili?

#zegarki
lysyzlombardu - Co byście powiedzieli o takim Atlanticu? Worldmaster 3905 Automatic s...

źródło: 5d4c9a5249cf9d092a459c3271cc

Pobierz
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@lysyzlombardu nie jestem żadnym znawcą zegarków, ale ten bardzo mi się podoba, nic bym w nim nie zmieniał i uważam, że jest bardzo ładny i stylowy. Atlantic to całkiem dobra marka wg mnie. Dbaj o niego, bo to automat. Osobiście bym go sobie zostawił i zakładał na specjalne okazje, a do codziennego użytku kupił jakiś bardziej luźny ;)

PS: Zazdro!
  • Odpowiedz
@lysyzlombardu: Nie ma czegoś takiego jak przypałowy zegarek. Jeżeli komuś podobają się nawet zegarki od projektantów i sprawia im radość noszenie ich, to niech je noszą i niech się nimi cieszą. A Atlantic bardzo ładny chociaż też uważam, że złote wskazówki trochę gryzą się z kopertą
  • Odpowiedz
@lysyzlombardu: Bardzo fajny choć wg mnie to nowy Worldmaster a nie ten z lat 70tych. A granatowy to bardzo fajny kolor, pamiętam jak kiedyś na granatowego Atlantic Seacrest czekałem prawie miesiąc.
Może to nie Rolex ale dalej całkiem przyzwoity zegarek, no dobra wskazówki nieco cygańskie :-)

Gx
  • Odpowiedz