Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 47
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Vaclav: Obecnie ~100% przypadków gnębienia w szkole dotyczy sprawców będących polsko-polskmi Polakami.
Do etapu gdy gnębicielami będą Ahmedy jest jeszcze bardzo daleko
  • Odpowiedz
To że wcześniej skakali przez płot w środku bagien i rzucali kamieniami w polskich Strażników Granicznych się nie liczy

Ty masz jakieś dowody czy tak se piszesz żeby brzmiało poważnie
  • Odpowiedz
via Android
  • 2
@matti-nn
Fundacja ocalenie dała wypowiedź jednej nachodźczyni, że jest po 3 pushbackach. Czyli trzy razy ją przerzucali przez płot ludzie z karabinami, bo przekraczanie granicy kraju bez zezwolenia jest nielegalne
  • Odpowiedz
@kr4wy: A nie sądzisz, że jeśli nawpuszczamy tu Ahmedów i pozwolimy im składać jaja to ich paskudne potomstwo będzie robiło to samo tutaj co na zachodzie? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Juhuuuuuuuuuuuu pozbyliśmy się terapeutycznie problemów młodych mężczyzn! Teraz musimy tylko wydać dwa razy tyle na terapeutę, bo Abdule na nowej różnorodnej Woli ich gnębią XD

Nie ma tak, że dostaniesz głos za rozwiązanie jednego problemu jak
  • Odpowiedz
Obecnie ~100% przypadków gnębienia w szkole dotyczy sprawców będących polsko-polskmi Polakami.

@thorgoth: biorąc pod uwagę, że w polskich szkołach jest np dużo ukraińskich uczniów skąd ty możesz być pewny że żaden z nich nie jest ofiarą albo sprawcą?
  • Odpowiedz
@MarsjanskaBryza: jeśli masz pojęcie o psychologii bullyingu, to wiesz że sprawcy niemal zawsze są elementem większej grupy, od której zbierają poparcie i aplauz.
Oczywiście nie wykluczam pojedynczych przypadków ale jestem pewien że przytłaczająca większość gnębiących to husaria.

EDIT
aaa sorry, nie zauważyłem że jesteś ruskim kiepem. Nie odpisuj, czarno
  • Odpowiedz
@Vaclav: jestem adopcyjną mamą dwóch Ukrainek. Przez kogo były gnębione? Przez rodowitych Polaków. I to nie tylko przez dzieci, ale również ich rodziców (w tym jedna żona posła z PiSu) :)
  • Odpowiedz
Co nie znaczy, że mamy się do tego problemu w ogóle zbliżać.

@Vaclav: zgoda.
Jak zapewne wiesz, obecnie ilość imigrantów bardzo zmalała w stosunku do tego co było za pisu.
Gdyby rządził konfedepis i wciąż sprzedawali wizy na bazarach, byłoby dużo gorzej.
  • Odpowiedz