Aktywne Wpisy

MLeko29 +395
KINDER NIESPODZIANKA OPENING
Dałem za nią 5,50 więc lepiej żeby mnie czymś zaskoczyła
Dałem za nią 5,50 więc lepiej żeby mnie czymś zaskoczyła
źródło: 1000066853
Pobierz
wjtk123 +18
Polska kupi od SAABa (Szwecja) trzy okręty podwodne A26. Właśnie Tusk ogłosił decyzję w tej sprawie. Zapewne myślicie, że to świetny wybór, bo Szwecja ma doświadczenie w budowie okrętów na Bałtyk, warto zacieśniać z nimi sojusz i współpracować i tak dalej i tak dalej. To wszystko prawda, ale wiecie dlaczego tak naprawdę rząd wybrał szwedzki okręt? Bo program A26 notuje ogromne opóźnienia (pierwszy okręt na swoje potrzeby Szwecja zwoduje w 2031 r.)
źródło: Saab-A26
Pobierz

Do etapu gdy gnębicielami będą Ahmedy jest jeszcze bardzo daleko
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Ty masz jakieś dowody czy tak se piszesz żeby brzmiało poważnie
Fundacja ocalenie dała wypowiedź jednej nachodźczyni, że jest po 3 pushbackach. Czyli trzy razy ją przerzucali przez płot ludzie z karabinami, bo przekraczanie granicy kraju bez zezwolenia jest nielegalne
W sumie to jednego z naszych tam zabili na śmierć...
@Vaclav: no widać napracowanko. XD
Juhuuuuuuuuuuuu pozbyliśmy się terapeutycznie problemów młodych mężczyzn! Teraz musimy tylko wydać dwa razy tyle na terapeutę, bo Abdule na nowej różnorodnej Woli ich gnębią XD
Nie ma tak, że dostaniesz głos za rozwiązanie jednego problemu jak
@thorgoth: biorąc pod uwagę, że w polskich szkołach jest np dużo ukraińskich uczniów skąd ty możesz być pewny że żaden z nich nie jest ofiarą albo sprawcą?
Komentarz usunięty przez moderatora
Oczywiście nie wykluczam pojedynczych przypadków ale jestem pewien że przytłaczająca większość gnębiących to husaria.
EDIT
aaa sorry, nie zauważyłem że jesteś ruskim kiepem. Nie odpisuj, czarno
Co nie znaczy, że mamy się do tego problemu w ogóle zbliżać.
@thorgoth: Dlatego dołóżmy do problemów polsko-polskich, jeszcze więcej problemów z imigrantami. Ma to sens xD
https://streamin.one/v/0e1a5d5e
@Vaclav: zgoda.
Jak zapewne wiesz, obecnie ilość imigrantów bardzo zmalała w stosunku do tego co było za pisu.
Gdyby rządził konfedepis i wciąż sprzedawali wizy na bazarach, byłoby dużo gorzej.