Aktywne Wpisy

CzosenWan +230
K---a, wrzucam na allegro spoko ofertę za coś, chłop wygrywa licytację, ja mówię że jak zapłaci sprawnie to do 18 wyślę. Dostałem kasę o 16:30, o 17 wysłałem, a o 18 on do mnie pisze "jak u pana wyglądają zwroty? Bo kurcze nie spodziewałem się, że wygram"
xDDD
To na luj płaciłeś niemoto jak mogłeś po prostu powiedzieć, że się rozmyśliłeś? Ludzie są do śmietnika.
xDDD
To na luj płaciłeś niemoto jak mogłeś po prostu powiedzieć, że się rozmyśliłeś? Ludzie są do śmietnika.

smuteczek2000s +12
6kg w dół, trochę aż dziwnie, ale przynajmniej mini wróci do szafy na stałe na lato ( ͡° ͜ʖ ͡°)
PS. Smuteczek na tle worków na śmieci.
PS. Smuteczek na tle worków na śmieci.
źródło: 1000015797
Pobierz

Hej, dzisiaj przedstawiam listę polskich past do zębów i płynów do płukania jamy ustnej
Zachęcam do kupowania polskich produktów, wspierajmy naszą gospodarkę na skalę swoich możliwości, czyli w zakupach codziennych!
Ziaja - po raz kolejny firma z Gdańska, której produkty chyba są najbardziej popularne i dostępne. Posiada kilka rodzajów past do zębów, z fluorem i bez i płyny do płukania jamy ustnej.
Tołpa - firma spod Wrocławia, posiada różnego rodzaju pasty do zębów i płyny do płukania, również dla dzieci. Składy past są oparte o naturalne składniki
Sylveco - producent z Podkarpacia, posiada naturalne pasty do zębów i płyny do płukania jamy ustnej
Seysso - warszawski producent szczoteczek sonicznych (sam posiadam i polecam!), posiada też pasty do zębów i inne artykuły dentystyczne
Inni polscy producenci dostępni pod linkiem
Zagraniczni:
Colgate - USA
Oral-B - USA
Elmex - Szwajcaria
Blend-a-med - Niemcy/USA
Sensodyne - Wielka Brytania
Paradontax - Wielka Brytania
Lacalut - Niemcy
Polecacie któreś z wymienionych lub znacie inne godne wzmianki?
źródło: temp_file8665496954789754371
PobierzKomentarz usunięty przez autora