Wpis z mikrobloga

#kupujpolskieprodukty #kupujcopolskie

Hej, dzisiaj przedstawiam listę polskich past do zębów i płynów do płukania jamy ustnej
Zachęcam do kupowania polskich produktów, wspierajmy naszą gospodarkę na skalę swoich możliwości, czyli w zakupach codziennych!

Ziaja - po raz kolejny firma z Gdańska, której produkty chyba są najbardziej popularne i dostępne. Posiada kilka rodzajów past do zębów, z fluorem i bez i płyny do płukania jamy ustnej.

Tołpa - firma spod Wrocławia, posiada różnego rodzaju pasty do zębów i płyny do płukania, również dla dzieci. Składy past są oparte o naturalne składniki

Sylveco - producent z Podkarpacia, posiada naturalne pasty do zębów i płyny do płukania jamy ustnej

Seysso - warszawski producent szczoteczek sonicznych (sam posiadam i polecam!), posiada też pasty do zębów i inne artykuły dentystyczne

Inni polscy producenci dostępni pod linkiem

Zagraniczni:
Colgate - USA
Oral-B - USA
Elmex - Szwajcaria
Blend-a-med - Niemcy/USA
Sensodyne - Wielka Brytania
Paradontax - Wielka Brytania
Lacalut - Niemcy

Polecacie któreś z wymienionych lub znacie inne godne wzmianki?
njay - #kupujpolskieprodukty #kupujcopolskie

Hej, dzisiaj przedstawiam listę polsk...

źródło: temp_file8665496954789754371

Pobierz
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@njay: ja rozumiem, że trzeba polskie wspierać i tam, gdzie jakość jest odpowiednia, robię to. Natomiast jeśli chodzi o płyny do płukania ust to naprawdę bardzo się zawiodłem na większości, jedynie Listerine daje radę
  • Odpowiedz
@njay: z polskich niewiele, tutaj muszę przyznać punkt dla Ciebie, natomiast colgate, prokudent, czy marki własne z marketów nie zdały u mnie egzaminu, po wypłukaniu ust na zębach i policzkach zostawało uczucie niedomycia.
  • Odpowiedz