Od czasu, do czasu, wyświetlają mi się posty z tego profilu. Zastanawiam się, czy to jest trolling, czy ktoś na poważnie, widzi aż takie zło, w mięsożercach. #weganizm #lewackalogika #niewiemjaktootagowac
@tesknilam_ Ja toleruje mięsożerców tylko dlatego, że jest ich większość i nie bardzo mam wybór, ale gdyby na przykład było 50/50 to pewnie w ogóle nie utrzymywałabym kontaktu z mięsożercami. Zawsze gdzieś tam w głowie mam, że są gorsi ode mnie.
@tesknilam_: to profil na poważnie, wiem bo jestem aktywistką broniącą zwierząt, ktore krzywdzisz. Profil jest spoko i fajnie że się wyświetla ludziom którzy jedzą zwierzęta.
@tesknilam_: Wykazujesz postawę typowego mięsożercy, jak ktoś skrzywdzi pieska to najgorszy i rozszarpać, ale torturowanie miliardów zwierząt w hodowlach to nie jest krzywdzenie...
@tesknilam_: Dlaczego? Nie potrzebujesz mięsa, możesz żyć zdrowo i bez niedoborów na diecie roślinnej. Mordowanie zwierząt to twoja fanaberia. Co do gadania o ograniczaniu hodowli to zdajesz sobie sprawę, że ludzie z-----i zwierzęta genetycznie i przykładowo indyki są rozrośnięte do takich rozmiarów, że nie mogą się naturalnie rozmnażać?Masz tu zdjęcie z przemysłowej hodowli kurczaków na mięso i powiedz, że to dobre. One rosną tak szybko, że załamują się pod nimi
#weganizm #lewackalogika #niewiemjaktootagowac
źródło: temp_file1895125842305049712
Pobierz@tesknilam_: Nie to na serio ...
źródło: 1000007798
Pobierz