Aktywne Wpisy

cassiopei +241

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
zyxinx +89
#dom #nieruchomosci #prawo #deweloper
Mirki i Mirabelki, potrzebuję waszej porady.
Kupiłem dom na osiedlu domków szeregowych. Osiedle składa się z dwóch szeregówek, w każdej po 12 domów. Każdy dom ma wydzieloną geodezyjnie działkę, czyli na osiedlu są 24 osobne domy. Służebność dotyczy tylko drogi dojazdowej na osiedlu (pas dwóch metrów).
Zgodnie z miejscowym planem zagospodarowania każdy segment posiada wydzielone własne miejsce na odpady (oznaczenie „c” na
Mirki i Mirabelki, potrzebuję waszej porady.
Kupiłem dom na osiedlu domków szeregowych. Osiedle składa się z dwóch szeregówek, w każdej po 12 domów. Każdy dom ma wydzieloną geodezyjnie działkę, czyli na osiedlu są 24 osobne domy. Służebność dotyczy tylko drogi dojazdowej na osiedlu (pas dwóch metrów).
Zgodnie z miejscowym planem zagospodarowania każdy segment posiada wydzielone własne miejsce na odpady (oznaczenie „c” na

źródło: wiata
Pobierz
źródło: temp_file8589288416498437442
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
To jest popularne w USA i robią tak przede wszystkim skrajni fanatycy religijni. Ale tacy naprawdę p----------i jak lato z radiem w styczniu. Publiczna szkoła to szansa dla każdego, by wyrwał się ze swojej bańki, w jakiej się urodził. Home schooling tę szansę przekreśla.
Oczywiście jestem za homeschoolingiem dzieci niepełnosprawnych itp - bo te w zwykłej szkole
W praktyce umarlibyście z nudów z taką laską, względnie to jest opcja dla gości, którzy z góry wiedzą, że rozrywki będą szukać poza domem. Tak jak wszyscy niby lecą na szare myszki, a w praktyce ta szara myszka ma być minimum 8/10 i
Czemu
Som
Komentarz usunięty przez autora
A co ma do zaoferowania facet ?
Powiedziałeś że taka kobieta nie oferuje nic a co oferuje facet ?
Kobiety zazwyczaj sprzątają gotują pracują rodzą dzieci zajmują się chorymi członkami rodziny a wy nie jesteście w stanie tej rodziny nawet utrzymać
Facet ma tradycyjnie tylko jedno zadanie , przynieść hajs i 90 procent z was nawet tego nie ogarnia samodzielnie tylko potrzebują drugiej wypłaty
Komentarz usunięty przez autora