Aktywne Wpisy

PanMaglev +382
Dziewczyna (czy osoba niebinarna) zagrała sobie w serialu i to całkiem nieźle, a że nie ma typowej hollywoodzkiej urody, to teraz gdzie nie wejdę i czego bym nie czytał, to 99% komentarzy jest o tym, że ma mordę jak patelnia.
Trochę to już deprymujące, jak sobie człowiek uświadomi, co opinia publiczna robi z mniej konwencjonalnie atrakcyjnymi ludźmi, którzy tylko wychylą nos.
Trochę to już deprymujące, jak sobie człowiek uświadomi, co opinia publiczna robi z mniej konwencjonalnie atrakcyjnymi ludźmi, którzy tylko wychylą nos.

źródło: IMG_8048
Pobierz
wykop +18
📣 Wykopowicze, jest nowość!
Od dziś możecie połączyć swoje konto na Wykopie z profilem w serwisie Fralio – platformie, która pozwala na jednorazowe, dobrowolne wsparcie twórców, inicjatyw i aktywnych użytkowników. Bez subskrypcji, bez ukrytych kosztów – po prostu: "doceniam i dorzucam się".
🔗 Fralio + Wykop = integracja dostępna dla każdego
Jeśli aktywujecie integrację, przy Waszych wpisach pojawi się ikonka prowadząca do profilu Fralio. To prosty i przejrzysty sposób, by inni mogli docenić
Od dziś możecie połączyć swoje konto na Wykopie z profilem w serwisie Fralio – platformie, która pozwala na jednorazowe, dobrowolne wsparcie twórców, inicjatyw i aktywnych użytkowników. Bez subskrypcji, bez ukrytych kosztów – po prostu: "doceniam i dorzucam się".
🔗 Fralio + Wykop = integracja dostępna dla każdego
Jeśli aktywujecie integrację, przy Waszych wpisach pojawi się ikonka prowadząca do profilu Fralio. To prosty i przejrzysty sposób, by inni mogli docenić

źródło: Fralio
Pobierz
Dziś jako dorosły mężczyzna ponownie poczułem potrzebę aby na przyszłe uroczystości nie ubierać się jak dziad w polówke xD tylko kupić garnitur, na miarę oczywiście. Miasto wojewodzkie, 500k mieszkańców, google maps wypluwa kilkanaście lub kilkadziesiąt pozycji. Wszystkie piękne opinie, wszystkie piękne strony internetowe. Dzwonie do pierwszej lepszej, umawiam się, jadę, zajeżdżam. Wiem że garnitur będzie kosztował około 5000 zl. W głowie mam tylko kadr z filmu zlap mnie jeśli potrafisz. A tu:
#modameska
źródło: temp_file2866291689565724812
Pobierz