Wpis z mikrobloga

#debata #wybory

Wykop to jakas alternatywna rzeczywistość gdzie ludzie uważają ze Holownia poradził sobie w debacie. Każdy z moich znajomych przedsiębiorców, prawników, lekarzy, programistów uważa ze Stanowski wypadł najlepiej. Ale tak, wmawiajcie sobie ze to tylko Mariusze z Brighton. Na szczęście macie 16 lat i żadnych praw wyborczych i żyjecie w bance wykopu #polityka
  • 49
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@finchharold: Spokojnie takie wychodki jak @alkoJezus @kidi1 są zbyt ograniczone żeby zrozumieć co taki wybitny mówca jak hamownia mówi i na tym polega jego sukces. Tu nie ma żadnego znaczenia rzeczywistość, merytoryka ważne że mówi pięknymi zdaniami jest agresywny i powyzywa bezpodstawnie od ruskich więc wygrywa, te same półgłówki równie dobrze mogły by głosować na Browna bo też pięknie p------i kocopoły, oczywiście gdyby media zmieniły narrację.

To ludzie
  • Odpowiedz
@kidi1: Siebie odpytał. Przedsięborca - bo regularnie uwala na krypto, prawnik, bo adwokat stanowskiego, lekarz - bo leczy się na chłopski rozum oraz programista, bo używa wyszukiwarki w google. Mieszanka jak u atomówki.
  • Odpowiedz
@finchharold: Dzisiaj podczas operacji rozmawiałem z moimi kolegami lekarzami i mają identyczną opinię, co Twoi znajomi. Pacjent niestety zmarł, bo troszkę się zagadaliśmy, ale nie o to chodzi. Chciałem tylko napisać, że masz rację.
  • Odpowiedz
@finchharold chłopie ja mam ponad 40 lat i tak cynicznego bałwana jak Stanowski to dawno nie widziałem, on jest jak pieprzony influencer chce się z Tobą zaprzyjaźnić i udawać kumpla.a jedyne co go obchodzi to klikanie ,zasięgi i szmal. Ten jego.kanał Zero jawił się jako.jedyny sprawiedliwy i obiektywny. To.jest maszynka do robienia pieniędzy a jego.materiały są tak obiektywne i krzykliwe jak z najgorszych bulwarówek. Taki Super Express i Vakt dla młodych
  • Odpowiedz