Wpis z mikrobloga

#debata #wybory

Wykop to jakas alternatywna rzeczywistość gdzie ludzie uważają ze Holownia poradził sobie w debacie. Każdy z moich znajomych przedsiębiorców, prawników, lekarzy, programistów uważa ze Stanowski wypadł najlepiej. Ale tak, wmawiajcie sobie ze to tylko Mariusze z Brighton. Na szczęście macie 16 lat i żadnych praw wyborczych i żyjecie w bance wykopu #polityka
  • 52
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 947
@finchharold: Czy Ty od wczorajszego wieczora wypytałeś każdego ze swoich znajomych przedsiębiorców, prawników, lekarzy, programistów o to, kto wypadł najlepiej w debacie? Dzwoniłeś do nich czy jak to się odbyło?
  • Odpowiedz
@kidi1 tak wydzwaniałem do każdego po kolei. A tak serio to dorośli ludzie spędzają wieczorne piątki w swoim gronie i mogą oglądać debatę na youtubie przy dobrej w----y
  • Odpowiedz
tak wydzwaniałem do każdego po kolei. A tak serio to dorośli ludzie spędzają wieczorne piątki w swoim gronie i mogą oglądać debatę na youtubie przy dobrej w----y

@finchharold: nie no napisałeś, że KAŻDY z twoich znajomych. pewnie masz bardzo wielki dom ( ͡° ͜ʖ ͡°) fajnie że wszystkim zaproszonym udało się dotrzeć :)

pozdrów tych swoich znajomych lekarzy, przedsiębiorców, prawników, lekarzy i programistów, pewnie są jeszcze
  • Odpowiedz
@finchharold: człowieku czy myślisz, że mam ochotę z tobą rozmawiać? a tym bardziej podawać ci mój nr?

btw możesz mi wysłać swój, może zadzwonię z zastrzeżonego a może dodam ogłoszenie typu oddam playstation za darmo.

jeśli jesteś dorosły i postujesz tak żenujące baity to nie wiem o czym mielibyśmy rozmawiać. wstydziłbyś się
  • Odpowiedz
@kidi1: Zaparzył sobie osiem filiżanek herbaty i zaczął dyskutować ze swoimi magicznymi przyjaciółmi. Zaprosił do dyskusji przedsiębiorców, prawników, lekarzy, programistów... ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Każdy z moich znajomych przedsiębiorców, prawników, lekarzy, programistów uważa ze Stanowski wypadł najlepiej.

@finchharold: tylko współczuć tych wymyślonych znajomych
  • Odpowiedz