Wpis z mikrobloga

Hej potrzebuję kupić kartę SIM do tabletu, myślałem, że pójdę do jakiegoś operatora kupię starter, doładuję 100-150zł na rok i będzie działać.

Niestety jak się okazało nie ma już takich ofert i np w play muszę doładować minimum 30zł na miesiąc... u innych operatorów wygląda to podobnie.

Czy ktoś z Was zna jakąś ofertę i patent aby to w miarę tanio ogarnąć?
Chciałbym aby ta karta również działała w roamingu UE

Ewentualnie dajcie znać gdzie najtaniej ?

#prepaid #nakarte #siecikomorkowe #play #orange #plus #plush #virginmobile #tmobile
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@STRawny: jesli chcesz tylko utrzymanie numeru to do zrobienia w play, jesli jednak potrzebujesz paczki neta to kup starter play i przenies do orange. Ta promo co wyżej Mireczek wrzucil. Mam tak przeniesionych z 5 kart. 1500gb wazne rok za koszt starteru
  • Odpowiedz
@STRawny: co najciekawsze te gb można przedluzyc o rok za 29zł. Ja potrzebowałem zapasowego neta w razie jakby światłodów padł i tak dwa startery przedłużyłem 8 lat do przodu bo zużycie mam na poziomie 1gb/mc, ale stabilność połączenia jest dla mnie bardzo ważna
  • Odpowiedz
nie ma lepszej opcji jak kupic nowy starter i zaraz przeniesc do orange na karte.

@nieznamniepamietam: Jest taka opcja. W Plusie można uzyskać 2250GB i przedłużać za 5zł rocznie gdzie w Orange mamy 1000GB, przedłużenie 29zł rocznie i jeszcze musimy im dać zgody marketingowe.
  • Odpowiedz