Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@waro: Co to znaczy pokornie oddał flagę. Dobrze zrobił. Pokazał, że LGBT to nie jest jego pierwsza identyfikacja. Sam piszesz o tym jako jakimś gadźecie. Jak jej tak zależy to sobie może to wziąć. Po co mu ona.
  • Odpowiedz
@waro: Moim zdaniem mógł gwizdnąć Nawrockiemu flagę Polski i obie postawić na pulpicie i dumnie orzec, że byłby prezydentem wszystkich Polaków i nikogo nie wykluczał.

Zamiast tego wyglądał, jakby po prostu nie zareagował, a "problem" w postaci niechcianego performensu po prostu schował.
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 17
Moim zdaniem mógł gwizdnąć Nawrockiemu flagę Polski i obie postawić na pulpicie i dumnie orzec, że byłby prezydentem wszystkich Polaków i nikogo nie wykluczał.

@tulipana: też dobre, ale możliwe że Nawrocki by jej mu nie oddał.
  • Odpowiedz
@Dragonan: Jasne kiedyś jak nasza spokecznosc była mu potrzebna to z dumą nosił nasza flagę a teraz? Pamiętam jak na paradzie równości z dumą szedłem obok Rafała. Obiecywał nam równe prawa i adopcje dzieci co się z nim stało? To nie jest miałe...
  • Odpowiedz
@daretti877: Ty z LGBT jesteś? Ok. Zrobiliście ze swoich praw ideologię prezentowaną przez wariatów i każecie ludziom do niej się kłaniać jak do flagi państwowej. Nikt tego nie chce. Więc Trzaskowski już nie nosi z dumą WASZEJ flagi. Pokazał, że to zwykły gadżet dla niego.
  • Odpowiedz
@daretti877: Właśnie potraktował was normalnie. To wy chcecie specjalnego traktowania. I w twoim własnym interesie jest abyś sam ze swojego życia nie robił ideologii. Zawsze się na tym traci, bo ideologia nigdy nie była w stanie opisać życia żadnej grupy, którą niby reprezentowała. Zawsze to się kończyło źle dla tej grupy.
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 25
@Kskskkdkdkk: nope - wyszedł na dosyć śliskiego typa, który jest w stanie porzucić własne środowisko, jeśli politycznie mu się to opłaci. Dlatego tak źle ta akcja z flagą wyglądała.
  • Odpowiedz
możliwe że Nawrocki by jej mu nie oddał

@waro: No to by była okazja puścić wiązankę o tym, jak pisowcy roszczą sobie wyłączność na patriotyzm itd. Ale to ja jestem mądra ze swoich cieplarniach, jak to się teraz mówi, warunków sprzed kąkutera i kawusi. Z drugiej strony, właśnie dlatego lubię debaty, bo widzę, kto potrafi, a raczej jak nie potrafi, improwizować, a kto tylko gada wyuczone formułki.
  • Odpowiedz
@waro Mi brakowało jakiegoś odniesienia się do tego zachowania Nawrockiego i uderzenia w to, że PiS znów próbuje zawłaszczyć sobie polską flagę, uważa siebie za jedynych Polaków i dzieli społeczeństwo. Mógł mu też odnieść tę flagę oraz że wymaga od niego teraz deklaracji poglądów w sprawie osób homoseksualnych, które na pewno ich teraz oglądają.

Chciałbym aby ktoś Nawrockiemu przyniósł logo PiSu i postawił koło niego ( ͡º ͜ʖ͡
  • Odpowiedz
@waro też uważam że bardzo słabo to wyszło, jakby nie był na to przygotowany - a wydaje mi się że taka zagrywka Nawrockiego była bardzo prawdopodobna. Mógł z tego wybrnąć, wyjmując spod blatu flagę Polski, kładąc obok i mówiąc że będzie prezydentem wszystkich Polaków.
  • Odpowiedz