@Kskskkdkdkk: Nie kwestionuję talentu Hołowni, tylko On umie dobrze wypaść w telewizji, czuje się tam bardzo dobrze i umie zrobić show. Jako marszałek sejmu miał trafne i cięte riposty.
On nawet na zamieszczonym zdjęciu z obcokrajowcami potrafił wyjść dużo lepiej niż każdy inny kandydat, dlatego nie rozumiem zachwytu nad faktem że wypadł dobrze w debacie.
Nawrocki to tragedia, ale poprę go bo nie jest z PO.
@Trolololo2021:l udziom wydaje sie, ze holownia super wypadl, ale to tylko dlatego ze jest po prostu elokwentny, nie sepleni, nie pluje, mówi składnią i to wszystko xDD a polijaki juz slina z mordy HO-ŁO-WNIA !! HO-ŁO-WNIA!! MUJ KANDYDAT
Słuchałeś go kiedyś na wystąpieniach wyborczych ? Nie recytuje monologów, dyskutuje z wyborcami, tymi niewygodnymi też, merytorycznie jest bardzo dobrze przygotowany w wielu dziedzinach. A jeśli w jakiejś specyficznej nie
@slapdash: Odważny ruch w homogenicznym kraju. Rafał nie zdecydował się na zrobienie podobnej fotografii a w debacie schował flagę LGBT. Wstydzi się swoich lewicowych poglądów? ( ͡º͜ʖ͡º)
@Trolololo2021: Biejat wypadła lepiej mimo że na lewicę nigdy nie zagłosuję to miło się tej babki słucha w przeciwieństwie do reszty. Zdolności retoryczne i aparycja bije resztę.
@Trolololo2021 wypadl jak typowy buc z pytaniami a la buc Mazurek z RMF. Dobrze mu Stanowski wygarnal, że jest w koalicji i nie realizuje swoich propozycji udając opozycję. Trzeba być debilem, żeby to kupić.
Trudno żeby osoba mająca x lat doświadczenia zawodowej pracy w mediach źle wypadła ( ͡°͜ʖ͡°)
@SergioMinetti: ty się słyszysz? Jak to trudno żeby źle wypadła, w debacie politycznej? Przecież to kompletnie inne branże, on nie wypadł dobrze na poziomie technicznym, tylko był merytoryczny, dobrze reagował na zarzuty, celnie punktował kontrkandydatów. Kompletnie nie zrozumiałeś o czym jest rozmowa
Kandydat Trzeciej Drogi Szymon Hołownia zdobył 4 proc. poparcia (tyle samo, co poprzednio). Grzegorz Braun, startujący z własnego komitetu wyborczego, uzyskał 3 proc. (wzrost o 1 pkt proc.),
#debata #wybory #polska #polityka
źródło: 000KW6CYXD26P3BA-C322
PobierzOn nawet na zamieszczonym zdjęciu z obcokrajowcami potrafił wyjść dużo lepiej niż każdy inny kandydat, dlatego nie rozumiem zachwytu nad faktem że wypadł dobrze w debacie.
Nawrocki to tragedia, ale poprę go bo nie jest z PO.
Słuchałeś go kiedyś na wystąpieniach wyborczych ? Nie recytuje monologów, dyskutuje z wyborcami, tymi niewygodnymi też, merytorycznie jest bardzo dobrze przygotowany w wielu dziedzinach. A jeśli w jakiejś specyficznej nie
@SergioMinetti: xDDD
@plusikdziczku: czyli ile? bo ja widocznie inne sondaże widziałem, nie te na grupkach fejsbukowych
@SergioMinetti: ty się słyszysz? Jak to trudno żeby źle wypadła, w debacie politycznej? Przecież to kompletnie inne branże, on nie wypadł dobrze na poziomie technicznym, tylko był merytoryczny, dobrze reagował na zarzuty, celnie punktował kontrkandydatów. Kompletnie nie zrozumiałeś o czym jest rozmowa
@Trolololo2021: Ja wiem od kogo wy som