Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 49
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Clefairy: czaskoski jest największym kłamcą i klaunem wraz ze wsparciem TVPO w likwidacji więc nei dziwne że mu się jedzie po majtach i to słusznie. Nawrocki jest bezpłóciowy, szkoda czasu na niego.
  • Odpowiedz
@Clefairy: Ale w czym problem? Stanowskiemu bliżej do Pisu, a tobie do Po. Ty widzisz świat inaczej niz on. I kto ma racje? Dlaczego was tak boli ten Zakolak?
  • Odpowiedz
@Clefairy: jaki stanowski jest to każdy wie i widział setki razy, ale nie bardzo rozumiem twojego zarzutu. może mu się nawrocki czy mentzen podoba i ich nie atakował, cokolwiek. w czym masz problem? xD
  • Odpowiedz
  • 65
@Damntrain: Stanowski zarzekał się, że startuje aby ujawniać patologie polskiej polityki, a skupił się WYŁĄCZNIE na krytykowaniu Trzaskowskiego i nie rusza prawdziwej patologii jakim jest pseudo-obywatelski kandydat Nawrocki, który kłamie prosto w twarz w tak błahych sprawach jak przynależność partyjna.
  • Odpowiedz
Trzaskowski to PiSowiec i brał pieniądze od PiSu. Nic nowego. Pewnie marzy o tym aby PiS wrócił do władzy.
  • Odpowiedz
@Clefairy:

Mentzen i Nawrocki przyjęli zaproszenie do Kanału Zero a Trzaskowski nie. To chyba logiczne, że na takiej debacie woli pogadać z Rafciem niż z typami, z którymi gadał/będzie gadać przez trzy godziny.
  • Odpowiedz
@Clefairy: no nie wiem co Ci powiedzieć. jest wolnym człowiekiem i może krytykować kogo chce, a że na trzaskowskim się skupił to akurat się nie dziwię. Mimowolnie na tiktoku pojawiają mi się jego wypowiedzi i czuje wtedy jak spada mi IQ, kompletny cyrk.
  • Odpowiedz
@Clefairy: w sumie to info nic nie zmieni ale Nawrocki będzie w Kanale Zero w przyszłym tygodniu, dlatego okaże się jak zostanie tam potraktowany, a Rafał nie odpowiedział jako jedyny na zaproszenie dlatego w trakcie debaty była jedną z niewielu okazji trochę go podpytać
  • Odpowiedz
@andbatros i komu byś oddał tę władzę? Tępakowi tłumaczacemu swoją tępotę aspergerem, którego nie ma tylko wyszedł mu w teście online bo sam nie mógł uwierzyć w to, że po prostu jest tępy? Czy brodatemu miłośnikowi ruskiego miru?
  • Odpowiedz