Wpis z mikrobloga

Tego się nie spodziewałem ale Szymon Hołownia którego nigdy bym nie wziął pod uwagę powiedział że dla niego jedną z najważniejszych spraw będzie obniżenie wskaźnika samobójstw wśród chłopców i mężczyzn i chyba tym mnie kupił. Pochwalem 5 kolegów w swoim zyciu i jestem zaskoczony że ktoś poruszył temat.

#debata #wybory #holownia2025
  • 40
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@brak_sumienia: j--------e serio cała reszta jest dla ciebie okej bo wspomniał coś o samobójstwach? typowe dla nas polaków sugerowanie sie emocjami zamiast rozumem...
  • Odpowiedz
@brak_sumienia:

Od dawna reprezentuje sobą dno - chce jak najszybciej usunąć gotówkę, przyjąć euro, popiera bezkrytycznie unie, jest w rządzie a pomimo to c---a zrobił, ale obiecuje co to nie zrobi jako prezydent który ma mniejsze kompetencje, kampanie opiera na szczuciu i oczernianiu Mentzena, popiera nielegalnych migrantów.

Styl pytań jakie zadawał był żałosny, przypominało mi to przepytywanie w klasie z jakiegoś działu w szkole, wyglądało to jakby przeczytał i nauczył
  • Odpowiedz
@brak_sumienia: on chyba mówił o wskaźnikach wśród dzieci, ja przynajmniej tak zapamiętałem. Imo dla mnie to była najgorsza jego odpowiedź: gadał coś o smartfonach w szkołach i ogólnie jakieś technokratyczny bzdury
  • Odpowiedz
@brak_sumienia: To też jest największy minus Biejat- podpisywała się pod bzdurnymi projektami lewicy, które miały tylko na celu pogrążenie facetów. Nawet nie sądzę, że ona ma takie poglądy, ale to takie zbiorowe myślenie środowiska kobiet, które chcą być uważane za feministki i później podpisują się pod czymś w co same nie wierzą, ale boją się ostracyzmu środowiska.
  • Odpowiedz