Aktywne Wpisy

Verae +278
Ludzi powaliło z tymi #slub i #wesele. Organizują śluby za granicą (i nie, nie chodzi o pary mieszane, tylko dwoje Polaków mieszkających w Polsce xD), oczekują, że się przyleci, wykupi pobyt w hotelu i jeszcze da w łapę tj. w kopertę minimum kilkaset zł od osoby. A nawet jak ślub w Polsce, to też wymagania typu "panie proszone są o założenie różowych sukienek" bo panna młoda sobie
Erik3527 +401
#logikarozowychpaskow #p0lka #zwiazki #logikaniebieskichpaskow
Zostań odrzucony bo nie masz szczęki jak giga chad z memów, nie masz 190cm wzrostow, nie zarabiasz 20k miesięcznie, nie chcesz sponsorować księżniczki, nie zabierasz księżniczki na cotygodniowy wypad do Grecji ale to ty masz płacić bykowe bo to twoja wina że nie masz dzieci, krowowe? Zapomnij, tutaj równouprawnienie już nie działa 🤡
Zostań odrzucony bo nie masz szczęki jak giga chad z memów, nie masz 190cm wzrostow, nie zarabiasz 20k miesięcznie, nie chcesz sponsorować księżniczki, nie zabierasz księżniczki na cotygodniowy wypad do Grecji ale to ty masz płacić bykowe bo to twoja wina że nie masz dzieci, krowowe? Zapomnij, tutaj równouprawnienie już nie działa 🤡

źródło: 1000007021
Pobierz
Ten kebab funkcjonuje już od dośc dawna, byl jednym z pierwszych "rzemieślniczych" czyli w teorii trochę lepszych kebabów w mieście, niedawno przeszedł remont i od nowego otwarcia w lutym ostro się pozycjonuje w social mediach, bulił między innymi Majonezowemu
Przerost formy nad smakiem, tak bym określił to co otrzymałem. Kebab typu "gemuse", w bułce, kurczak, ser, grillowane warzywa - w teorii brzmi nieźle, ale smaku w tym jest niewiele. Wyglądało bardzo dobrze ale już po pierwszych kęsach przyszło ogromne rozczarowanie. Jakaś tam inspiracja berlińską sceną jest (góra skropiona sosem z cytryny, co jest aktualnie modne w 61), mięsa sporo ale kombinacja smaków wszystkich składników tego kebaba sprawiała wrażenie jakby one się nawzajem redukowały i w konsekwencji w smaku otrzymujemy muł utaplany w sosach, do tego grillowane warzywa totalnie pozbawione smaku i przesuszona buła. Cały kebab pomimo dużej ilości sosów ostro zasuszał. Sos ostry w ogóle nie byl ostry, klasyk :|
Specjalnie pojechałem tam z Nadodrza, nie oczekiwałem nie wiadomo czego, ale liczyłem że to będzie co najmniej smaczne - nie było i w sumie jestem w-------y. Kebab stylowo podobny do Hallo Kebap na Gajowickiej - naj...ne wszystkiego ale smaku zero
#jedzenie71 #wroclaw
źródło: IMG_9990
PobierzPodobnie jak Ty to Ksiazulo go ocenił.
@NaglyAtakGlazurnika Wtedy chyba jeszcze mówiłeś, że tam cyrk był z jego przygotowaniem bo czekałeś długo i coś z paragonem było no nie?
Generalnie dalej sytuacja z kebabami jest stabilna. Albo słabe, albo stoisz w kolejce przez godzinę xd albo średnie i przeplacasz w cholere.
@kyloe: przekonales mnie, zeby tam