Aktywne Wpisy

ONVIF +464
Ogólnie przykra sprawa, ze w Polsce poupadała idea prostych barów. Chodzę po Berlinie, mam ochotę napić się piwa, odwiedzam knajpę, zamawiam jasne z kija i frytki, płacę za to kilka euro, gdzieś z tyłu goście grają w rzutki, leci jakaś neutralna muzyka, ktoś dusi peta, ktoś właśnie rozstaje się z laską przez telefon, nie odczuwam tego nijak, idę dalej. A w Polsce jak jest pub czy bar to już musi być ta

Poszukiwana komedia w starym stylu!
Szukam dobrej komedii z absurdalnym poczuciem humoru typu "Czy leci z nami pilot" czy rodem z filmów Jimem Carreyem.
Mam kilka swoich ulubionych filmów, ale od jakiegoś czasu, gdy sprawdzam filmy etykietowane jako komedie dosyć mocno się zawodzę - są to głównie filmy familijne albo o wesołym nastroju, nie mające nic wspólnego z komedią.
Także będę wdzięczna za wszystkie polecajki
#komedia #film #
Szukam dobrej komedii z absurdalnym poczuciem humoru typu "Czy leci z nami pilot" czy rodem z filmów Jimem Carreyem.
Mam kilka swoich ulubionych filmów, ale od jakiegoś czasu, gdy sprawdzam filmy etykietowane jako komedie dosyć mocno się zawodzę - są to głównie filmy familijne albo o wesołym nastroju, nie mające nic wspólnego z komedią.
Także będę wdzięczna za wszystkie polecajki
#komedia #film #
Teraz ponownie zrobiłem na adres email. Nie wiem czy się to uda? Ma ktoś z tym doświadczenie?
Dodatkowo jest tam zapis:
"W przypadku pism w postępowaniu: karnym, cywilnym, sądowo-administracyjnym, administracyjnym, podatkowym oraz pism w sprawie o naruszenie dyscypliny finansów publicznych, otrzyma Pani/Pan zawiadomienie w formie papierowej."
Czyli jak rozumiem dostanę avizo na email oraz zostawione zostanie w skrzynce?
źródło: obraz
PobierzInformatyzacja lvl. domyśl się a jak zrobisz źle, to masz problem.
W profilu zaufanym jest opcja zaznaczenia "brak ulicy"
źródło: obraz
PobierzKiedyś pani w urzędzie skarbowym powiedziała mi, że czegoś nie muszę a potem byłem ciągany żeby się tłumaczyć. Kiedyś ciągnęli mnie do urzędu miasta żeby nałożyć na mnie karę za brak rejestracji auta. Potem się okazało, że system nie ogarnia, że zarejestrowałem go w innym wydziale komunikacji. Wiele takich miałem historii. Finalnie jak zwykle przewalone ma
Jak widać zdania są podzielone
Na ten moment złożyłem te formularze żeby dosyłali, informowali i robili co się da. Mam nadzieję, że nie będzie znów d--a.
W poniedziałek będę dzwonił na infolinię niech potwierdzają czy wszystko
Jeżeli chodzi o formularz dosłania, to w jeżeli w twojej miejscowości nie ma nazw ulic, to podajesz nazwę miejscowości (jako ulicę i jako miejscowość).
Przesyłki urzędowe i te na zasadach szczególnych, nie podlegają dosyłaniu. Prawo tego zabrania.