Aktywne Wpisy
#igrzyskabebzonow v5 zapisy startuja wlasnie teraz
a same igrzyska za tydzien dokadnie, czyli w poniedzialek wielkanocny
osoby chcace wystartowac musza wpisac sie w tym wpisie i napisac "rozumiem i akceptuje regulamin"
bez
a same igrzyska za tydzien dokadnie, czyli w poniedzialek wielkanocny
osoby chcace wystartowac musza wpisac sie w tym wpisie i napisac "rozumiem i akceptuje regulamin"
bez

#krakow Wygląda na to, że słynny m----n z Katowic wrócił do naszego kraju i zaczął pracować na taxi

źródło: 491009658_536094006211866_6524011851460775213_n
Pobierz
Ktoś coś powie na mój temat prześmiewczo, nawet może nie intencjonalnie w sposób złośliwy, bo normiki tak majo, a ja i tak się przejmuję, idę gdzieś pierwszy raz i od razu się czuję jak kosmita gdy ktoś na mnie zwróci uwagę, widzę że nie pasuję do reszty, do tego świata, nawet nie mam szpetnej mordy szczególnie, czy jakichś fizycznych defektów [manletyzm pomijam], ale z psychicznego spie...nia wyjdę już chyba tylko nogami do przodu, jak to w końcu nastąpi za x lat.
Dobrze że chociaż mam 2 dni względnego spokoju, napie....lę się dzisiaj białym rumem [jeszcze nie wiem z czym będę go smakował] i odpalę sobie jakiś stary, dobry film który już widziałem x razy.
@Polishdoomer02: ja zamykam się w sobie, obrażam na tę osobę i mam łzy w oczach xD psycha zryta na amen