Wpis z mikrobloga

na wykopie od zawsze istnieje taka zależność, że jak jest jakiś wpis w gorących to im więcej ma on komentarzy tym coraz to więksi idioci dochodzą do głosu ale nie wiem czym jest to spowodowane
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 9
może chodzi o to, że idiota nie ma nic od siebie do napisania, więc najpierw musi przeczytać co inni wcześniej pisali i wtedy napisze dwudziesty raz to samo innymi słowami, chyba to o to chodzi
  • Odpowiedz
@Teuvo: kiedys na slizgu bylo takie pojecie jak fala propsow/fala hejtu (czy jakos tak, to bylo dawno xD). chodzilo o to, ze po jednej fali naturalnie przychodzila druga. i chyba tutaj zachodzi podobne zjawisko (z ta roznica, ze tu jest wiecej zjebow xd)
  • Odpowiedz
@Teuvo: właśnie nie, po prostu wszyscy myślą w podobny sposób i nikt nie czyta całej dyskusji odpowiadają bo myślą że są śmieszni a tak naprawdę topowielają "żart", po raz milionowy, ogólnie jak wpis zaczyna być komentowany w gorących to nie ma sensu odpowiadać na cokolwiek bo zaraz przyjdzie 20 innych i każdy żąda to samo pytanie na które już jest odpowiedź
  • Odpowiedz
@Teuvo Są ludzie, którzy za wszelką cenę muszą skomentować, dorzucić swoje jakże istotne zdanie, a nawet nie zdanie a chodzi o to że ty jesteś gupifchuj, poczuj się dziś gorzej bo ja mam prawo sobie komentowac, czyste fakty a ciebie pewnie boli prawda, nie interesuje mnie o czym piszesz w ogóle, mogłem po prostu iść se dalej ale jestem najmądrzejszy niż wy i ci to udowodnię pisząc że to Ty jesteś
  • Odpowiedz