Aktywne Wpisy

MePix +14

Metodzik +54
✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁 DARMOWA GRA NA STEAM ✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁
The Flayed Man za D̲A̲R̲M̲O̲ na STEAM 🔥
📊 OCENY:
Steam: Bardzo pozytywne (154 ocen)
The Flayed Man za D̲A̲R̲M̲O̲ na STEAM 🔥
📊 OCENY:
Steam: Bardzo pozytywne (154 ocen)

Siema janusze biznesu vintedowi resellerzy i inni, którzy nie mają sumienia.
Jestem jednym z największych sprzedawców Vintedowych na rynku niemieckim/polskim. Na Vinted sprzedaję już od 6 lat, aktualny model biznesowy prowadzę od +/- roku. Posiadam kilkadziesiąt kot 50% niemieckie 50% polskie, każde generuje 2-5k przychodu miesięcznie. Chciałbym się podzielić swoją wiedzą i doświadczeniem za darmo Q&A pod wpisem jak zwiększyć swoją sprzedaż etc. odpowiem na wszystko co jest związane z Vinted / resellem na innych tego typu platformach.
W zamian za to jeżeli mogę mieć minutę Twojej uwagi to proszę przeczytaj:
Razem ze znajomym stworzyliśmy bota do automatyzacji działań na Vinted (przy takiej skali potrafiłem siedzieć 12-14h przeklikując konta) bot zajmuje się 90% roboty z Vinted. Automatyczne wiadomości do osób lubiących, reupload szafy, autogenerowanie etykiet, zarządzanie multikontami z jednego panelu i masa innych funkcji. Aktualnie najlepszy taki bot na rynku i w dodatku najlepsza cena, taki GrowBot od SellerAider to się chowa przy tym zresztą ten bot od nich sam w sobie jest ujowy stąd nastała potrzeba stworzenia własnego dobrego narzędzia.
15 dniowy darmowy okres próbny korzystając z tego linku: https://dotb.io/?aff=VintedDotb
Kilka fot z przychodu na dwóch kontach, jedno niemieckie zrobiło 2500 euro w ciągu miesiąca i jedno polskie 11k pln w ciągu 2 miesięcy, ogółem wyniki spoko i jak się podpytasz co robić to może będziesz miał mirku podobne.
źródło: vinted1
Pobierz@WonderingStoic: a ja frajerka próbuje tam coś odsprzedać co rozmiar nie pasował za 25% ceny i pies z kulawą nogą tego nie ogląda. Widać te bajeczki z reklam od sprzedawaniu zbędnych rzeczy z szafy to się mają tyle do rzeczywistości co AirBnB i wynajem wolnego pokoju
Z Dotb, w ramach okresu próbnego, korzystam od kilku dni. Świetne narzędzie! Jeżeli sprzedaż ruszy na tyle, żeby miało sens wykupić płatny pakiet Dotb, to z chęcią go wykupię :)