Wpis z mikrobloga

Jestem drugi tydzien na cyklu test E 250mg i Masteron E 200mg, o ile pierwsze dni byly jak najbardziej ok to teraz jest slabo - libido spadlo, sila spadla, czuje sie lekko depresyjnie i przerzedzila mi sie broda.

Czym moze to byc spowodowane? Stawiam na wysokie estro albo prolaktyne, krew robie w przyszlym tygodniu.
#sterydy #mikrokoksy #testosteron
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

jakiś mi umknęło że napisał dwa tygodnie, to niezłe nocebo XDD

@Pan_Szeryf: przecież to troll jakiś, albo coś nie tego z emocjami.
4 dni temu był wniebowzięty i pisał, że po tygodniu kłucia siła mu 20% skoczyła i libido w kosmos. Minęły kolejne 4 dni i już ocenia że jednak siła spadła, a liczenie włosów na brodzie sugeruje, ze ich ilość też zmalała...
No nie wiem, lepiej niech sprawdzi co
  • Odpowiedz
  • 0
@vostok: psychika i tyle, pierwszy cykl, dzis wszystko ok ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Nie ma co sie tak denerwowac, a towar legitny, szwagier leci od roku i nie narzeka.
  • Odpowiedz
  • 0
@Basti91: Wiekszosc osob do 350mg testosteronu tygodniowo nie potrzebuje kontrolowac estrogenu. Jezeli nie zmyslasz, to prawdopodobnie zbyt duzo androgenu w stosunku do testosteronu, duzo dht moze zablokowac Ci receptory estrogenowe, dajac objaw niskiego estro - a wiec i nieskiego libido. Ale duza szansa, ze po prostu CI sie wydaje, na co wskazywac moze 'broda'.

Gdzies na koncu mozliwych przypadkow, moze byc tez to, ze wstrzykujesz straszny syf i po prostu
  • Odpowiedz