Wpis z mikrobloga

Tusk urządzający debatę prezydencką bez kandydatów z partii koalicjantów, to coś nad czym myślałbym 100 lat i bym nie wymyślił XD ten człowiek naprawdę chce stracić władzę
#polityka
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Vester2005: Zagrywka POPiSowa. Po pierwsze wzmacniają myślenie w Polakach, że tylko dwie partie mają w ogóle szansę na wygraną więc nie ma co nawet innych pokazywać. Po drugie Rafał w starciu z samym Nawrockim by był wygrany. Rozjechałby Nawrockiego więc by dużo zyskał. Mnie to nie dziwi bo to pokazuje, że PO nie różni się specjalnie od PiSu i są gotowi też się posuwać do takich brudnych zagrywek. Zrobią wszystko
  • Odpowiedz
@andbatros tylko ja tego totalnie nie rozumiem, bo imo Trzaskowski w zwyczajnej debacie, ze wszystkimi kandydatami, też wypadłby dużo lepiej niż Nawrocki, bo ten jest zwyczajnie słaby retorycznie i merytorycznie. Takie posunięcie może mu moim zdaniem tylko zaszkodzić, bo zniechęci wyborców partii koalicyjnych. Ja sam będę głosował na Zandberga i po tym szajsie jaki widzę z tymi debatami, to mocno się zastanowię czy w drugiej w ogóle pójść na wybory. Gdyby
  • Odpowiedz