Wpis z mikrobloga

Szymek poczuł krew xD najpierw wbije na debatę do republiki, nawet nieprzygotowany zmasakruje tam Nawrockiego, potem pyk szybko do Trzaskowskiego żeby tam zadać niewygodne pytania i tyle.

Dobrze wie, że wypada najlepiej przed kamerami i ma najlepsze gadane.

#polityka
  • 30
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Momento83: Myślę, że Republika zrobi wszystko, żeby przedłużyć debatę tak, żeby Hołownia nie dotarł na spotkanie z Trzaskowskim. Moim zdaniem Trzaskowski też powinien się w Republice pojawić, razem z Szymkiem atakować Nawrockiego i patrzeć czy równo puchnie
  • Odpowiedz
ciekawe czemu w polityce sobie nie radzi xd

@Ravau23: Za bardzo merytoryczny, za grzeczny i bez skrajnych poglądów.

Pamiętasz jak był taki jeden co miał gdzieś kwestie społeczne i interesowała go TYLKO gospodarka? Przegrał, bo ludzi bardziej interesuje aborcja, LGBT i cała reszta - widać to po Konfederacji, która niby taka wolnościowa a skupia się na kwestiach społecznych. I to działa
  • Odpowiedz
@Marek_Licyniusz_Krassus: A ja myślę, że Hołownia zyska na tym, że się tam pojawi, bo pokaże, że nie boi się wejść do paszczy lwa. Jak wyjaśni pisowców w ich telewizji to te klipy będą wiele warte w internecie. Sporo osób może się przekonać do niego. Osobiście, jako osoba, która planuje głosować na Trzaskowskiego sądzę, że Trzaskowski się po prostu boi iść do republiki. Jak nie chcą, żeby był wiecznie uważany za
  • Odpowiedz
@Marek_Licyniusz_Krassus: A co do normalizwania republiki, to i tak jeśli wygra Trzaskowski to przestaną istnieć. Ich los będzie przesądzony. To czy trzaskowski się tam pojawi jak dla mnie nie ma żadnego znaczenia w kontekście ich przyszłego istnienia
  • Odpowiedz
@Koka-Kola Tylko, że republika to nie jest normalna telewizja, tylko o prawicowym skręcie. To jest pato telewizja, z pseudo dziennikarzami, którzy robią fake newsy i szczują na wszystkich, którzy nie popierają PiS. I teraz jak tam będzie debata, to uznajemy że to co robi republika to nic złego, a też obaj wiemy, że ta telewizja nie zorganizuje zdrowej debaty, tylko patoshow. Pamiętamy jak wyglądały debaty w TVP jak rządził PiS, jak
  • Odpowiedz
Pamiętasz jak był taki jeden co miał gdzieś kwestie społeczne i interesowała go TYLKO gospodarka

@ipkis123: który to? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz