Aktywne Wpisy

francopolo +1665
#mecz #reprezentacja
Panie Robercie ma Pan moje poparcie i szacunek. Może i późno ale szanuje. Plusy poparcia dla Pana Roberta.
Panie Robercie ma Pan moje poparcie i szacunek. Może i późno ale szanuje. Plusy poparcia dla Pana Roberta.

źródło: 505614350_1124894452999308_7158031519119070687_n
Pobierz
francopolo +632
#mecz #reprezentacja
Przypomnijmy co młodszym, dlaczego nasz Gladiator nie zagrał w 2018 roku. Żadna kontuzja podczas siatkonogi.
Nawałka był w 2018 już miękką fają i zamiast posłuchać się swoich doradców - przeprowadzić treningi zgodnie z założeniami w ostatnich dniach przed rozpoczęciem mundialu na zgrupowaniu - dał się namówić naszej "starszyźnie" na odpuszczenie i zaproszenie swoich rodzin.
Nasz Mr Blachotrapez po pijaku doznał kontuzji podczas popijawy, spadł ze schodów
Przypomnijmy co młodszym, dlaczego nasz Gladiator nie zagrał w 2018 roku. Żadna kontuzja podczas siatkonogi.
Nawałka był w 2018 już miękką fają i zamiast posłuchać się swoich doradców - przeprowadzić treningi zgodnie z założeniami w ostatnich dniach przed rozpoczęciem mundialu na zgrupowaniu - dał się namówić naszej "starszyźnie" na odpuszczenie i zaproszenie swoich rodzin.
Nasz Mr Blachotrapez po pijaku doznał kontuzji podczas popijawy, spadł ze schodów

źródło: d46f8c7ad3e61f6640fe549690e3222add795e38c3250dd1e4adcf73cdde4aaf,w400
Pobierz
Czy istnieje czat AI, który nie jest cenzurowany?
Głownie chodzi o tłumaczenie książki.
Kupiłem e-booka „So Tell Me About The Last Time You Had S-x” autorstwa Dr. Iana Kernera – Książka ma charakter poradnikowy i konfrontacyjny. Dr Kerner dostarcza w niej praktycznych informacji na temat seksu.
Niestety, nie ma dostępnego tłumaczenia tej książki, a niektóre terminy medyczne są bardzo trudne i specyficzne. Aby lepiej zrozumieć tekst, wklejam fragmenty do czatu GPT, jednak on odmawia tłumaczenia, uznając treści za NSFW. Traktuje tę tematykę jako coś złego i zakazanego, tak jak to często bywa z edukacją seksualną w Polsce.
W sensie... rozumiałbym, jakby to było jakieś wulgarne, poniżające kobiety, albo uczące jak nie szanować drugiego człowieka, ale dosłownie nie chciał mi przetłumaczyć tekstu, który opisuje jak anatomia łechtaczki wpływa na orgazmy kobiety. Tekst naukowy.
Nie chcę korzystać z tłumacza, ponieważ często błędnie tłumaczy, nie uwzględnia kontekstu i ogólnie nie jest dokładny.
#chat #ai #chatai #openai #gpt #chatgpt #deepseek
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników - dziękujemy! Wspomóż projekt
źródło: mproxy
PobierzTwoim zdaniem dowolny model językowy jest lepszy od dobrego tłumaczenia automatycznego? A jak myślisz, jak działają te tłumacze?
DeepL jest super, a jak koniecznie chcesz LLM, to jeśli masz dobrą kartę graficzną, to uruchomisz sobie DeepSeeka bez cenzury.
Odpal sobie lokalnie LLMa przez LM Studio np. albo coś podobnego i będziesz miał obwisłe mniej cenzury niż w czatach online.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
Dokładnie tak myślę, a jak mi nie wierzysz, to sobie wejdź na reddita i zacznij tłumaczyć komentarze między innymi na: