Aktywne Wpisy

paluszki_rybne +658

Zopyross +244
Wczoraj przy obiedzie u rodziny ciotka opowiadała, jak to córka jej koleżanki WYGRAŁA casting na wynajem mieszkania. 10 chętnych, centrum Olsztyna, 2.5k za 50 metrów, ładnie urządzone itp. Bo ona nie paląca, umowa o pracę i że zrobiła "dobre wrażenie" na landlordzie.
A ja tylko jadłem zupę (całkiem smaczną bo krem pomidorowy) i mruczałem pod nosem z niedowierzaniem, jakie upodlenie i wstyd tak się płaszczyć za możliwość przespania się w cudzej sypialni.
A ja tylko jadłem zupę (całkiem smaczną bo krem pomidorowy) i mruczałem pod nosem z niedowierzaniem, jakie upodlenie i wstyd tak się płaszczyć za możliwość przespania się w cudzej sypialni.

Liga PRO otwiera przede mną drzwi, a tak naprawdę sam sobie je otworzyłem, pisząc tutaj w roku 2020, że zdobędę kartę w ciągu 3-4 lat, zdobyłem ją w 3.
Teraz mamy 2025, a ja jestem na poziomie absolutnie światowym, staje na deskach z zawodnikami Mr. Olympia.
Jaram się, wiem, że tego większość osób nie zrozumie, ale spróbujcie.
Liga Pro dla kulturysty, to jak poziom ligi mistrzów dla piłkarza lub NBA dla koszykarza.
#lewusmusisz
#mikrokoksy
#sterydy
#silownia
#mirkokoksy
źródło: IMG_4876
PobierzW sensie że masz puste mięśnie i inni "zawodnicy" też? Fajnie się bawicie.
źródło: 0R9A9903-561x561
Pobierzźródło: Screenshot_20
Pobierz@cornel9192: wygrales XD