Aktywne Wpisy

Wink +24
Widziałem wątek na reddicie gdzie ktoś szukał podobnych gier #expedition33 (chodziło o emocje, zwroty akcji, postacie które można polubić) i zaczęła się wyliczanka soulslike'ów i jRPGów.
Jakie emocje przez 20 godzina da mi Dark Soulsów? Dla nowego gracza ewentualnie w---w, że nie może ubić jakiegoś przeciwnika xD
Ale tak zacząłem się zastanawiać jaka gra tak właściwie podobne emocje wywołała we mnie, jaka gra była poruszającą, piękną i mądrą opowieścią?
Do
Jakie emocje przez 20 godzina da mi Dark Soulsów? Dla nowego gracza ewentualnie w---w, że nie może ubić jakiegoś przeciwnika xD
Ale tak zacząłem się zastanawiać jaka gra tak właściwie podobne emocje wywołała we mnie, jaka gra była poruszającą, piękną i mądrą opowieścią?
Do

źródło: image
Pobierz
Soothsayer +82
jak już rozwinę kołhoz to zatrudnię wszystkich frenów
Poszukuje fajnych perfum do użytku codziennego oraz na jakieś okazje wizytowe dla chłopa 26 lat. Dotychczas korzystałem z Fahrenheita, jednak przyszedł czas na zmiany.
Z góry dziękuję za pomoc
Od siebie tak w ciemno to może Bois Imperial, Versace Pour Homme, Versace Pour Homme Dylan Blue, YSL Y Edp, Creed Aventus, Xerjoff Fiero,
Wiadomo że perfumy na specjalne okazje mogą być nieco większym szaleństwem cenowym, te dzienne będę wykorzystywał najczęściej do pracy. Pracuje w dziale handlowym więc z klientami mam częstą styczność
Zapomniałem, możesz pod koniec dnia dostać długą listę, to u nas na tagu można kupić tzw. odlewki po 5/10 ml na przetestowanie przed zakupem flakonu :)
czarny
niebieski 1
niebieski 2
niebieski 3
niebieski 4
zółty
Jak masz dostęp do perfumerii to możesz przetestować te pozycje: Versace Pour Homme, Versace Pour Homme Dylan Blue, YSL Y Edp, sprawdź pozycje marki dior, givenchy oraz prady, szczególnie polecam prada l'homme :)
W perfumerii nie dostaniesz Bois Imperial, ale
Plus ktory z flakonów od JPG bardziej polecasz? Niebieski czy Czarny?
Jeśli ma być do użytku codziennego to wybrałbym niebieski, czarny poleciłbym bardziej na randki, do klubu lub na wyjście na miasto wieczorem :)
Wcześniej zapomniałem o Prada L'homme i ją dopisałem wyżej, ale polecam ją jeszcze raz, przetestuj w perfumerii, bo będzie pasować na co dzień, do koszuli, na
źródło: temp_file8594777302348495063
PobierzPoszła w klasyka :D