Wpis z mikrobloga

@filippo-maldini: gościu lał chorą psychicznie dziewczynę a jedyne konsekwencje jakie poniósł to takie że następna go straponem w dupę zapinała a to że pracuje to żaden wyznacznik tego że się zmienił.
  • Odpowiedz
@Rafatus69: zmienił się i spoko, dobrze dla niego. Tylko teraz robienie z siebie wielce oświeconego jest trochę nie na miejscu. Normalni ludzie nie potrzebują rad odmienionego rafatusa bo dla nich praca, trzeźwość i godne życie jest rzeczą naturalną.
  • Odpowiedz
@RuFii: to ona biła go pierwsza i to regularnie. On jej oddał tylko bardzo rzadko i to w sytuacjach kryzysowych. Jeśli ktoś powinien mieć sprawę w sądzie o znęcanie, to Marlena. Robicie z niej ofiarę, bo ma cipę zamiast penisa, ale to ona była przemocowa
  • Odpowiedz
@filippo-maldini: każdy tak może. Ty już nie chroń go, bo typ ćpał, chlał na potęgę i bił w amoku swoją upośledzoną dziewczynę. Gdy wytrzeźwiał to był świadom tego, że podniósł na nią rękę. Każdy może znaleźć pracę i to żaden wyznacznik tylko w jego przypadku wymóg by przeżyć, bo w polsce był spalony to uciekł zagranicę gdzie nikt nie będzie go znał z tego i ludzie go nie zlinczują na
  • Odpowiedz
@filippo-maldini: przecież to on zaczął w momencie gdy miał urodziny i był tam sowa, to wtedy on pierwszy zaczął tłuc ją, bo myślał że marlena daje piterowi i stało się to regularną czynnością. Później ona mu oddawała, ale to on pierwszy zaczął jej obijać kask. Druga rzecz ty uważasz, że jeśli kobieta ciebie uderzy to masz pełne prawo ją bić? Zwłaszcza gdy ta osoba ma żółte papiery i jest upośledzona?
  • Odpowiedz
@filippo-maldini: co ty za głupoty gadasz fakt ona darła na niego p---e jeszcze na starym mieszkaniu i kompa mu zalała ale nie biła go pierwszy jej rafatus w----l na jakieś imprezie bo myślał że go zdradza z jakimś gościem potem już lał ją co miętowy trip w ona mu oddawała. Co nie zmienia faktu że ona była chora psychicznie i mógł ją odstawić do rodziców ale tego nie zrobił
  • Odpowiedz
@filippo-maldini: nie do końca bo ona sama była chora psychicznie i on doskonale o tym wiedział nic by jej kompletnie nie zrobili co najwyżej w jakimś ośrodku zamknęli. A co do tego że ona ma cipe i się jej broni a jej ryj widziałeś? XD
  • Odpowiedz
  • 12
@dawidczeta Kłamiesz i przeinaczasz fakty. Marlena zaczęła mnie bić już w Bielsko-Białej. Zawsze sama wracała kiedy kazałem jej jechać do domu. Jest zdrowa psychicznie (taka opinię wystawił biegły psychiatra, a nie wszechwiedzący Mirek z patotagu wykopu.). Ja nie mam żadnych zarzutów i jestem osobą niekaraną. Mam na to zaświadczenie z 2 krajów. Z Niemiec i Polski. Możesz sobie rozsiewać tutaj plotki i tak niewiele osób już zagląda w te ciemne strony
  • Odpowiedz