Aktywne Wpisy

mug3n +9
I ktoś mi powie, że to ma sens. Że nad Bałtyk warto jechać. Lemoniada za 50 zł. Za około 400~500 zł mam obiad na wypasie w Chorwacji albo we Włoszech dla 4 osobowej rodziny. Za 200-300 zwykły a za podobne ceny jak w Polsce można się wyżywić we własnej kuchni w wynajętym apartamencie. Gdzie Rzym a gdzie Krym? #polskiemorze #baltyk #jprdl #podroze #urlop

źródło: 514123953_24753392570928995_8272662642818794933_n
Pobierz
Co wam daje radość z życia? Nie mam rodziny, mam nieprzerobione traumy, masę problemów i jakoś taki nieszczęśliwy ogólnie jestem.
Jestem obecnie na antydepresantach, czekam aż się załączą, ale tak się zastanawiam, co ludziom samotnym, z problemami, daje radość.
#wykop30plus #pytanie
Jestem obecnie na antydepresantach, czekam aż się załączą, ale tak się zastanawiam, co ludziom samotnym, z problemami, daje radość.
#wykop30plus #pytanie
#bieganie #szosa #zdrowie
źródło: Zdjęcie WhatsApp 2025-04-11 o 08.19.12_88dc4e56
Pobierz- no tu troche ten puls to mi sie nie podoba, tak nie powinno byc, cos sie dzieje panie, daj pan jeszcze raz ta lape do pomiarow
- panie doktorze jak od 15 lat biegam
- acha no tak no dobra, to rob pan co jakis czas echo serca, nara ¯\(ツ)/¯
@Wilson2231: jesli nie pojdziesz, to problem solved (✌ ゚ ∀ ゚)☞
@maciup88: jeśli się niepokoisz, to myk myk do kardiologa, zrobi ekg, założy ci holter, zrobi echo, omówi wyniki. Przy sportach wydolnościowych warto nawet dla swojego bezpieczeństwa raz na ileś lat. Nie dalej niż miesiąc temu robiłem sobie echo, bo chciałem mieć pewność, że jest ok.
W moim przypadku regularnie widzę na zegarku 35-37 - jest git. Ale jestem pod kontrolą i sprawdzam to
@maciup88: swojego czasu trafiłem na takiego ortopedę... przegięty łokieć na sztukach walki - o Jezu... To mu mówię, ale zamiast tego to teraz zacząłem biegać: o Jezu,.... coś też było o kolarstwie, zgadnij jak zareagował ( ͡° ͜ʖ ͡