Aktywne Wpisy

mirko_anonim +1
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Ostatnio w czasie rozmowy wyszlo ze moja dziewczyna twierdzila ze to normalne ze ludzie czesto utrzymuja kontakt jesli laczyla ich jakas "lozkowa przygoda", niezobowiazujacy s--s i takie tam. No i wymsknelo jej sie ze ona utrzymuje z jednym facetem kontakt bo to dalej jej znajomy, nawet ja go niby poznalem ale nie wiem o kogo chodzi bo nie chciala powiedziec. Powiedziala ze to totalnie bylo fizyczne i nie
Ostatnio w czasie rozmowy wyszlo ze moja dziewczyna twierdzila ze to normalne ze ludzie czesto utrzymuja kontakt jesli laczyla ich jakas "lozkowa przygoda", niezobowiazujacy s--s i takie tam. No i wymsknelo jej sie ze ona utrzymuje z jednym facetem kontakt bo to dalej jej znajomy, nawet ja go niby poznalem ale nie wiem o kogo chodzi bo nie chciala powiedziec. Powiedziala ze to totalnie bylo fizyczne i nie

Soothsayer +37
PoC pieczętowania okna, dobrze odcina, w połączeniu z roletami zewnętrznymi na balkonie w salonie praktycznie odcina światlo mimo, że słońce wali centralnie w okna, przebijają się symboliczne promyki, ale mogę też zrobić drugą warstwę tkaniny bo jeszcze zostało mi sporo różnych jak szyłem sobie ciuchy

źródło: 490983631_580298884415137_4401306386304311561_n
Pobierz
Influencer - nawet nie wiem kto to, żali się na Instagramie, że jego partnerka tuż po urodzeniu dziecka i powrocie do domu, noworodek i on sam są terroryzowani we własnym domu przez psa, który nie lubi dzieci i obrzydza im całe doświadczenie rodzicielstwa nieustannym szczekaniem. Zamiast się cieszyć dzieckiem oboje muszą słuchać wycia kundla.
Kto jest tu największą ofiarą? Facet, który nie może być przy dziecku i partnerce i jej pomagać bo musi pilnować psa żeby się nie zbliżał do dziecka? Kobieta, która jest świeżo po porodzie, osłabiona, z nadal gojącymi się ranami i lejącą się krwią poporodową oraz obkurczającą się macicą potrzebująca teraz spokoju i odpoczynku, a zamiast tego zmuszona słuchać ciągłego wycia psa? A może noworodek wyciągnięty nagle na nieznany mu świat, który jedyne co zna to zapach matki. Potrzebujący jej bliskości, bezpieczeństwa i spokoju, którego nie ma bo ciągle szczeka pies?
Nie! Największym pokrzywdzonym i największą ofiarą w tej całej sytuacji jest według psiarzy pies!
Klauny.
#psiarze
źródło: temp_file7901119307742588798
Pobierzźródło: temp_file4250151923707543536
Pobierz@GrzegorzPorada nie, to tylko psiarze.
Tu kolejna odklejona psiara. Facet ma nie być z kobietą, która dopiero urodziła i jest jeszcze osłabiona żeby jej pomagać i wspierać tylko ma spać z psem żeby nie był sam xd
źródło: temp_file8194645837266358864
Pobierz