Wpis z mikrobloga

Wyobrażacie sobie być piłkarzem Legii, i co mecz, przez 90 minut słuchać tych z-------h przyśpiewek? Ja po kilku minutach mam ochotę strzelić sobie w łeb xD
#mecz
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 108
@RandyBobandy doping jest spoko, na pewno pomaga piłkarzom, ale na Legii jest coś takiego, że jedną przyśpiewkę potrafią mielić 20 minut i wtedy rzeczywiście idzie się porzygać
  • Odpowiedz
  • 92
@RandyBobandy: no doslownie każdy w Polsce ma lepsze i bardziej melodyczne przyspiewki. Legia ma najlepszych ultrasow, ale repertuar przyśpiewek najgorszy w calej lidze xD
  • Odpowiedz
@RandyBobandy zapewniam cię, że to nic takiego. Rok temu w Gorzowie podczas minuty ciszy kibole Falubazu zaczęli śpiewać coś o k----e Jancarzu i innych takich motywach. Robiłem wtedy zdjęcia podczas prezentacji i stałem kilka metrów od zawodników, którzy aż oniemieli z zakłopotania i niesmaku. Normalnie widziałem w ich twarzach całkowita niechęć i zrezygnowanie do wszystkiego co robią bądź co bądź dla kibiców właśnie.
  • Odpowiedz
@RandyBobandy: a reprezentacja? "Jeszcze jeden" z San Marino, "nic sie nie stalo" z Macedonia no I hymn. Wiele klubow ma tez swoje tradycyjne przyspiewki (jak Liverpool np) I sa one czescia tradycji klubu. Nie znam druzyny, gdzie kibice co chwile nowy doping wymyslaja. Chociaz jakby dzisiaj na legii poszlo "Chelsea to stara k---a" to kto wie
  • Odpowiedz