@portauprince14: z jednym prawdziwym piłkarzem - Błaszczykowskim i półpiłkarzem w postaci Ebiego. Reszta to by obecnie nawet się do szerokiego składu nie złapała.
@portauprince14: byłem na tym meczu siedziałem praktycznie w ostatnich rzędach i mało co widziałem, ale atmosfera była fajna. Stadion Śląski jednak miał swój urok.
@portauprince14: Ja p------e, kto to był Radomski?! Pamiętam z tego meczu Golańskiego, Bronowickiego, ale tego to całkiem nie kojarzę. Beenhakker to był jednak gość, który z gówna ukręcił bat na Portugalię z CR7 w składzie.
@panDario: w całej karierze w TOP5 nie osiągnął tego co 37-letni Lewandowski w obecnym sezonie w Barcelonie jeśli chodzi o dorobek strzelecki.
Jeśli chodzi o puchary to ma 1 tytuł jako rezerwowy - Puchar UEFA z Feyenoordem, gdzie nie mógł zagrać w finale po wykryciu u niego marihuany w organizmie
@portauprince14 z jednej strony fajnie to powspominać ale z drugiej to większość Polaków robi to, o co Beenhakker miał żal do całego polskiego piłkarskiego świata - że ciągle żyjemy tym co było, jakimiś sukcesami z peerelu, olisadebe czy 2:1 z Portugalią
@panDario @Gilgamesz69 @Nikczemnik Rasiak był drewniany, ale jak się obejrzy powtórkę tego meczu, to on tam więcej zrobił niż Lewandowski w niektórych meczach jak tylko machał łapami.
z jednym prawdziwym piłkarzem - Błaszczykowskim i półpiłkarzem w postaci Ebiego. Reszta to by obecnie nawet się do szerokiego składu nie złapała.
@Rubbik: przy brakach na defensywnym pomocniku taki Lewandowski, grający przez lata w Szachtarze, miałby pierwszy skład. Jacek Bąk walczył by o pierwszy skład, a Żurawski byłby w rotacji.
źródło: 6EBC2F5E-BF09-48E0-8869-36B0014B8BF5
Pobierz@panDario: w całej karierze w TOP5 nie osiągnął tego co 37-letni Lewandowski w obecnym sezonie w Barcelonie jeśli chodzi o dorobek strzelecki.
Jeśli chodzi o puchary to ma 1 tytuł jako rezerwowy - Puchar UEFA z Feyenoordem, gdzie nie mógł zagrać w finale po wykryciu u niego marihuany w organizmie
@panDario: Boazerio
Rasiak był drewniany, ale jak się obejrzy powtórkę tego meczu, to on tam więcej zrobił niż Lewandowski w niektórych meczach jak tylko machał łapami.
@Jachoslaw: Drewniczenko
@Rubbik: przy brakach na defensywnym pomocniku taki Lewandowski, grający przez lata w Szachtarze, miałby pierwszy skład. Jacek Bąk walczył by o pierwszy skład, a Żurawski byłby w rotacji.