Wpis z mikrobloga

Ja już po ostatnim treningu i pro meeting’u.

Na fotce ja i Andrew Jacked, mój rywal,

Zdobywca 3 miejsca na Arnold Classic 2025. (Drugiej najważniejszej imprezy kulturystycznej)

Zdobywca 5 miejsca na Mr. Olympia 2024. (Najważniejszej imprezy kulturystycznej, można powiedzieć prawdziwych mistrzostw świata)

#lewusmusisz
#mikrokoksy
#sterydy
#silownia
#mirkokoksy
Lewusx - Ja już po ostatnim treningu i pro meeting’u. 

Na fotce ja i Andrew Jacked, ...

źródło: 4E43B897-8578-4959-9E79-504A2E1160DA

Pobierz
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 10
@jozef-dzierzynski: Bardzo koleżeńsko, miałem okazję pogadać z 3 największymi gwiazdami tych zawodów, a nawet z Chris’em Aceto, trenerem Jay’a Cutlera czy Shawn’a Rhoden’a, osób które wygrywały Mr. Olympia. Zdziwiłem się, bo dosłownie żartowali między sobą cały czas, jakby się kumple spotkali po 2 latach.
  • Odpowiedz
@Lewusx: na jednym zdjęciu masa mięcha a tłuszczu tak mało, że jajecznicę byś przypalił ( ͡º ͜ʖ͡º)

Fajnie że na zawodach taka przyjazna atmosfera, baw się dobrze i - jak zwykle - POKAŻ IM!
  • Odpowiedz
@Lewusx: czym w praktyce się różnicie? podejrzewam że cwiczycie na maxa cieżko podobnie do granicy ktorej juz ciezko przekroczyć. Wiec inny sok albo dawki? dieta? czy zupelnie dostęp do jakiejś biotechnologicznej zabawki
  • Odpowiedz
@Niesondzem: Wymieniłeś chyba wszystko, a zapomniałeś o najważniejszym. Genetyka. W tym przypadku kosci. Gość ma o wiele większą obręcz barkową. Ma od niego większy szkielet kostny. W połączeniu z całą resztą która wymieniłeś taki mamy efekt.
  • Odpowiedz