Aktywne Wpisy

tojapaweu +2
Mireczki, co byście wybrali z tej dwójki? Oba auta około 2020 roku. No chyba, że coś innego podobnego polecicie? Zależy mi i na mocy i wyglądzie i ładnym środku.
Audi S5 vs BMW m340i
#samochody #motoryzacja #pytanie #kiciochpyta
Audi S5 vs BMW m340i
#samochody #motoryzacja #pytanie #kiciochpyta

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Letheo +126
Stało się to 27 dni temu. Kilka dni później trafiłem do psychiatryka, bo organizm nie wytrzymał tej jej dwulicowości. Bycie facetem, który robi wszystko jak trzeba, a i tak jest wiecznie niewystarczający – to niszczy psychicznie. Wczoraj się jej przyznałem. Była w szoku. Pojechała do naszego mieszkania, a dzisiaj napisała mi, że potrzebuje czasu, ale żebym nie robił sobie nadziei. I jeszcze mnie przeprosiła. Tak, przeprosiła – chyba dotarło do niej, że to przez nią.
Mój stan psychiczny nadal nie jest stabilny, biorę leki, ale przynajmniej jestem prawdziwy. Nie udaję, nie kłamię – zrobiłem to, bo miałem dość. Przez 10 lat byłem lojalny i cierpliwy. Ale każdy ma swój limit.
Jeśli czytają to jakieś kobiety – powiedzcie mi szczerze: czy każdy facet, który w końcu zrobi coś dla siebie, musi być od razu traktowany jak śmieć? Czy przez jedną decyzję naprawdę kasuje się całą dekadę życia?
I jeszcze jedno – czy powinienem zrobić test na HPV? Nie mam objawów, ale po tych kilku "wizytach" trochę się martwię.
Z góry dzięki za szczere, konstruktywne komentarze.
#zwiazki #rozowepaski #relacje #depresja #wyznanie #milosc
Komentarz usunięty przez autora