Hej, jestem psychologiem i z okazji rozpoczęcia działalności online robię #rozdajo diagnozy zaburzeń osobowości. Losowanie jutro o godz. 16:00. Zwycięzca dostaje dwie dwugodzinne wizyty na których przeprowadzę kompleksową ocenę za pomocą wywiadu i kwestionariusza do badania Zaburzeń Osobowości według DSM-5 wraz z opinią psychologiczną. Standardowo takie coś kosztuje kilkaset złotych, u mnie za 1 plusa można to wygrać.
@Pan-Psycholog: Rozumiem Cię ale jeśli masz na myśli tag "przegryw" to już powstawały o tym artykuły poza wykopem i były przedmiotem nawet szerszej analizy. To "samopomoc chłopska" - która w ramach towarzystwa wzajemnej adoracji ciągnie się wzajemnie w dół. Gdyby tego tagu nie było to wielu normalnych chłopaków przeszło by ten trudny dla siebie okres dojrzewania nawet bez świadomości, że coś takiego istnieje ;) Żyłoby sobie szczęśliwie ze swoimi Iwonami
@Catmmando: Psycholog nie przepisuje lekarstw. Poza tym nikt nikomu nie każe tam chodzić, chodzą osoby, które mają problemy i chciałyby coś z tym zrobić.
co jest teraz w modzie? podobno spektrum autyzmu już się znudziło
Co masz na myśli? Ludzie przestali mieć objawy autyzmu? To dlaczego ja ciągle mam? (╥﹏╥)
@Pan-Psycholog: Mirkorandom mi nie działa, więc musze sam wybrać zwycięzcę, więc wybieram @Koobik Jeżeli ktoś pomoże mi w alternatywnym sposobie losowania to będzie drugi zwycięzca
Jacyś frajerzy płacą za to kilkaset złotych? Lepiej zmień zawód. XD
źródło: 1000003895
Pobierzbo jak robi to równie dobrze co dopiera podzespoły do kompa to lepiej nie
@sogen:
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierzco jest teraz w modzie? podobno spektrum autyzmu już się znudziło i teraz ADHD jest w modzie czy już coś innego?
@Catmmando: Psycholog nie przepisuje lekarstw. Poza tym nikt nikomu nie każe tam chodzić, chodzą osoby, które mają problemy i chciałyby coś z tym zrobić.
Co masz na myśli? Ludzie przestali mieć objawy autyzmu? To dlaczego ja ciągle mam? (╥﹏╥)
Na ile mi wiadomo, Mirko Pro działa: https://mirko.pro/mirko-loteria