Aktywne Wpisy

Anonek463 +103
I ludzie w komentarzach którzy chętnie podkreślają, że jeżdżą 20-letnimi śmietnikami.
Na pewno każdy z nich z wyboru jeździ starym autem zamiast nowym Audi. I wcale nie chodzi tu o zarobki czy samooszukiwanie się ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Nie zrozumcie mnie źle, sam mam 20-letni samochód, ale nie zmienia to faktu, że zdecydowanie
Na pewno każdy z nich z wyboru jeździ starym autem zamiast nowym Audi. I wcale nie chodzi tu o zarobki czy samooszukiwanie się ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Nie zrozumcie mnie źle, sam mam 20-letni samochód, ale nie zmienia to faktu, że zdecydowanie

źródło: image
Pobierz
Tdxd +102
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Właściciel marki BIG STAR
wpłata na Trzaskowskiego 60 000zł
Dobrze wiedzieć gdzie nie kupować
#bigstar #modameska #modadamska
źródło: IMG_20250410_160621
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
@codeq: Totalnie szczerze, nic chyba w swoim życiu lub bardzo dawno i nie pamiętam tam nie kupiłem xD Dla mnie ten Big Star patrz nawet jak wygląda logo to zawsze była taka polska podróbka Levisa kojarząca mi się z cwaniactwem lat 90. Chociaż niektórzy wręcz w pewnym momencie jakieś premium z tego robili xD
@Aurielle: Podobna tendencja z tego co pamiętam przez moment chyba jak chodziłem do podstawówki była jeśli chodzi o 4F xD