Wpis z mikrobloga

a jakie kraje napadł wtedy Putin?

@wanghoi: Np. Rosję i Czeczenię. Zorganizowano serię zamachów b-------h w Rosji o które oskarżono Czeczeńców. Potem uznano to za pretekst do wjazdu do Czeczeni. Wy serio macie wszyscy po 15 lat i nie wiecie co się działo na świecie w poprzedniej dekadzie? xD
  • Odpowiedz
@BombaskaEskadraLotnicza Ale odklejka XDDD kupowanie innego niż wtedy najtańszego na świecie gazu przez Polskę to zbrodnia przeciw narodowi. Co niby źle zrobił? A kupowanie gazu z usa przez pis? Hiroszima? Nagasaki? Guantanamo? Paaaanie.... ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz
jak dla mnie to ruscy mogą się pozjadać na wzajem. Póki robią to na własnych błotach to mi to nie przeszkadza, ale jak wychodzą poza swoje granicę to już tak.

@wanghoi: czyli jak się morduje tych ludzi, których mordowanie ci pasuje to jest spoko, a jak się morduje innych to źle. To jest właśnie piękny przykład ile są warci obrońcy moralności z internetu xD
  • Odpowiedz
Ale odklejka XDDD kupowanie innego niż wtedy najtańszego na świecie gazu przez Polskę to zbrodnia przeciw narodowi. Co niby źle zrobił? A kupowanie gazu z usa przez pis? Hiroszima? Nagasaki? Guantanamo?

@Tapczano: No to jak braun będzie chciał kupować prąd z białorusi bo taniej niz z niemiec to dobrze czy źle? odklejka bo jednego można za to samo yebać a drugiego juz nie?
  • Odpowiedz
Zorganizowano serię zamachów b-------h w Rosji o które oskarżono Czeczeńców. Potem uznano to za pretekst do wjazdu do Czeczeni. Wy serio macie wszyscy po 15 lat i nie wiecie co się działo na świecie w poprzedniej dekadzie? xD

@BombaskaEskadraLotnicza: a najazd czeczeńskich bojownikow na Dagestan byl przed zamachami w rosji czy po? Bo o ile mnie pamiec nie myli to przed... Oczywiscie nie zmienia to zbrodni wojennych popelnionych przez Rosjan
  • Odpowiedz
@BombaskaEskadraLotnicza: dodam jeszcze że temat ze to byly zamachy zorganizowane przez służby istnial i byl poruszany ale dowodów brak... Mamy tylko poszlaki i zeznania ludzi z fsb, szybko też przycichł bo mielismy pozniej inna wojne z terroryzmem o ktorej też niektórzy mowia ze to "wewnętrzna robota" ale tak samo dowodów brak... Wiec nie ma porownania tego co bylo a tego co jest obecnie...
  • Odpowiedz