Aktywne Wpisy

Uwielbiam takie wpisy jak wczoraj z goracych, ze za minimalna to czlowieka powinno byc stac na wlasne mieszkanie w top3, flagowy telefon i zagraniczna wycieczke raz w roku xD
Ludzie minimalna jak sama nazwa wskazuje sluzy do przezycia na minimalnym poziomie xD i to porownywanie nas do top5 najlepiej rozwinietych gospodarczo krajow xD my i tak jestesmy na 21 miejscu w skali swiatowej co oznacza, ze miescimy sie w top 20% na
Ludzie minimalna jak sama nazwa wskazuje sluzy do przezycia na minimalnym poziomie xD i to porownywanie nas do top5 najlepiej rozwinietych gospodarczo krajow xD my i tak jestesmy na 21 miejscu w skali swiatowej co oznacza, ze miescimy sie w top 20% na

źródło: temp_file2444330696809166710
Pobierz
Teraz ta sama sytuacja, znajomy z którym nie pisałem od 10 lat z b---y napisał czy mam pożyczyć 10zł.
To jest jakiś nowy rodzaj oszustwa/wyłudzenia xd? czy po prostu serio są w tak słabej sytuacji i szukają pomocy gdziekolwiek? dodam, że to raczej środowisko z tych "zaniedbanych" z którego udało mi się wydostać.
Pytam bo już raz zostałem oszukany przez "kolegę" z tamtych lat na kilka tysięcy przez steam.
#facebook #fb #oszukujo #oszustwo #kiciochpyta #pytanie #pytaniedoeksperta