Wpis z mikrobloga

Mireczki, znowu jest inba ( ͡º ͜ʖ͡º)

Na pewno zastanawialiście się dlaczego Rafał Trzaskowski w swojej kampanii unika tematu dopłat do kredytów, podatku katastralnego i REITów, prawda? ( ͡º ͜ʖ͡º)

No otóż wyjaśnienie może być niezwykle łatwe - podobnie jak w przypadku dotacji na kampanię PO i PSL, 20% wpłat na kampanię Trzaskowskiego pochodzi od Deweloperów ( ͡º ͜ʖ͡º)

Pamiętajcie przy urnach kto bez mrugnięcia okiem pozbawi was szans na mieszkanie.

#nieruchomosci #polityka
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 8
to ile poparcia ma tusk i trzaskowski pokazuje jak coraz bardziej glupiejemy jako Polacy :(
o ile Ci co glosuja na nich czuja sie bardziej Polakami czy niemcami, erłopejczykami
  • Odpowiedz
@Kolanka: nie, to lepiej zagłosować na nawrockiego(lub kogokolwiek innego). Który i tak to przepcha, i przy okazji zablokuje sprawne funkcjonowanie rządu. Jak ktoś głosował na PO to powinien na Trzaskowskiego zagłosować, żeby dać im możliwość się wykazać. Ewentualnie rozliczymy ich przy kolejnych wyborach parlamentarnych, jak nie pójdzie im za dobrze(nie wiem ale sie domyślam jak będzie). Ale trzeba im dać rządzić, jak to kiedyś mówił, chyba Morawiecki, prezydent z opozycji=paraliż
  • Odpowiedz
@Torqux: No i bardzo dobrze, że jest paraliż. 30 lat żyje i się zdążyłem nauczyc, że jeśli rzad coś zmienia, to najczęściej na gorsze. Ostatnie 2 lata to czas spadku inflacji i spadku cen nieruchomosci. Rzad nie dokonał zadnej istotnej reformy w tym czasie. Przypadek? Dla mnie wniosek jest prosty, jak te trutnie zajmują się sporami w koalicji i nie mogą przyjmować żadnych ustaw, to życie w tym kraju jakos
  • Odpowiedz
@ButtHurtAlert: A istnieje?, w sensie poza sondażami? Ma jakąś realną sprawczość? czy tylko populizmy? jak każdy kandydat z poza pierwszej trójki? I nie jestem trollem politycznym, PO i PIS, tak samo p------e. Ale z dwojga złego wole po. A konfederacja to już wiadomo. Szymek może dobrze mówi, ale brak mu sprawczości. No i w sumie jestem anty lewicowy, bo lewicy to bym kupił wyspe i wysłał bym na nią właśnie
  • Odpowiedz