Wpis z mikrobloga

#mecz do tej pory sądziłem że nie ma na to szans, ale czy jest może jakiś cień możliwości że Robert dostałby za ten sezon złotą piłkę gdyby Barcelonie udało się wygrać LM i Ligę?

W sumie to z kim on konkuruje - z Rapinhą i Salahem przy czym ten drugi już raczej odpadł, Yamal nie biorę pod uwagę bo bądźmy szczery no chłop blisko nie jest XD
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@KarbowanaPapryka: Jest, ale to zależy ile bramek jebnie w Półfinale/Finale i w dwóch następnych El Clasico, a i Yamal wcale tak daleko nie jest. Chłop zdaję test oka który też jest ważny w takich plebiscytach i pewnie do konca sezonu na spokojnie będzie miał 40 g/a z łącząc z jego wiekiem da mu luzne top3
  • Odpowiedz
@Tom3kt: Właśnie wiem, dlatego do tej pory byłem święcie przekonany że to będzie Rapinha

Ale ostatnio zaczyna mu trochę odwalać a Robert ponownie zaczął strzelać bramki i zbiera coraz większą medialną uwagę

37 letni napastnik który został wyruch*ny na złotą piłkę kilka lat temu (co cały świat wie) kręci last dance w jednym z najlepszych sezonów w swojej karierze moggując swoją grą Mbappę i innych światowych zawodników starających się o
  • Odpowiedz
@EndrjuKatalonia: Pedri nawet, chociaż tu mu raczej za dużo brakuje

Nie no jak się patrzy na te "rankingi" to oni nad Robertem dają Salaha, Mbappe (XDD), Yamala (XD), Dembele i Rapinha.

No mi się wydaje, że tutaj tylko Dembele, Robert i Rapinha mają faktyczne szanse żeby ją ugrać. Dembele odpada w momencie jak przegrywają LM, ale to może iść w dwie strony
  • Odpowiedz