Aktywne Wpisy

MrPawlo112 +60

źródło: temp_file8880249935455600868
Pobierz
kopilop +10
#kuchnia #gotujzwykopem
Moja kobieta napaliła się na thermomixa. Uważam że lidlomix jest tak samo dobry za 1/3 ceny. Jak to wytłumaczyć kobiecie?
Chciałem kupić jej na 30stke lidlomixa ale nie chcę później słyszeć narzekania
Moja kobieta napaliła się na thermomixa. Uważam że lidlomix jest tak samo dobry za 1/3 ceny. Jak to wytłumaczyć kobiecie?
Chciałem kupić jej na 30stke lidlomixa ale nie chcę później słyszeć narzekania
Zakończyliśmy właśnie głosowanie do #wykopowyportfelinwestycyjny
Wynik remis XTB oraz Kruk otrzymały taką samą liczbę głosów, sam nie głosowałem oczywiście, także XTB jak i Kruk wchodzą do portfela za 500zł niżej w komentarzu wrzucę screena z portfela po zakupie.
Dziękuję wszystkim zainteresowanym i widzimy się za miesiąc gdzie wybierzemy spółkę z giełdy amerykańskiej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W międzyczasie zrobimy wątek o ewentualnych zmianach i waszych pomysłach odnośnie kształtowania portfela i ogólnie całego projektu
#gielda #xtb #gpw #nyse #nasdaq #inwestycje #inwestujzwykopem #wykopowyportfelinwestycyjny
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierzźródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierzhttps://wykop.pl/wpis/80919199/witam-panstwa-bardzo-serdecznie-0-0-wybaczcie-ze-t
Lista wygenerowana za pomocą Mirkowołacz
Wybaczcie że tak późno ale zaczynamy 2 turę wyborów do #wykopowyportfelinwestycyjny
mało brakowało a zwycięzca zostałby określony w 1 turze, jednak XTB zabrakło tych 3% ( ͡° ͜ʖ ͡°)
drugą spółką w