Aktywne Wpisy

W każdym bloku po kilkadziesiąt psów. Srają, sikają, trawniki pod blokami są żółte lub wypalone. Większość ludzi nie sprząta dwójki, bo co im zrobisz. Policja nie przyjmie zgłoszenia, musiałbyś iść, zrobić zawiadomienie o wykroczeniu, mieć dowody, a później stawiać się na komendzie kilka razy i pewnie kilka razy w sądzie.
-notoryczny brak smyczy lub kagańca
-prowadzenie psa na luźnej smyczy, tak, że gdy mijasz potrafi Ci obwąchać różne miejsca, ile razy mało gościa
-notoryczny brak smyczy lub kagańca
-prowadzenie psa na luźnej smyczy, tak, że gdy mijasz potrafi Ci obwąchać różne miejsca, ile razy mało gościa

źródło: image
PobierzCzy psy w miastach powinny mieć podatek jak sładka ZUS?
- Jeszcze jak 72.0% (183)
- Nie 28.0% (71)

sildenafil +77
Grzegorz: Razem ze swoją dziewczyną otwieram pracownię krawiecką
Wszyscy geje w Polsce:
#memy #thetraitors
Wszyscy geje w Polsce:
#memy #thetraitors

źródło: 29e842501405c7fd344ade5bebb59354
Pobierz
Tak informacyjnie, gdyby ktoś nie wiedział, bo już było w komentach, że są limity na wypłatę i inne hurr durr.
Gdybyście Mirki wypłacali pieniądze z IKO TB poza tym bankiem i Wam wyświetliło, że kwota przekracza tę w ustawieniach i nie wyśle, mimo, że w "kanałach" macie ustawione ile chcecie wypłacić/przelać, to oprócz limitów w "kanałach", musicie zmienić limit też dla zdefiniowanego w przelewach "odbiorcy". I wtedy sobie przelewacie ile sobie tam ustawicie.
Tak piszę, bo wypłacałem i mi się na początku wyświetliło, że limit nie ten mimo zgodności z limitem w "kanałach", ale wystarczyło zmienić na taki sam w "odbiorcy" i wszystko gra.
#oszczedzanie #toyotabank
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
@Mr_3nKi_ co ja mam zrobic no co powiedz co
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
@mirko_anonim: Nic.
Po prostu wróć, tak jak to zawsze robisz. Dopiero co zostaliśmy kumplami, a Ty - TY! sie tak łatwo poddajesz?
źródło: ddf91609f900f6778310076156469dd4
Pobierzps czy ta borderka z twojej pracy jest wolna... ??? odp wazne
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Nighthuntero
ps czy ta borderka z twojej pracy jest wolna... ??? odp wazne
Odpowiem jak sie pojawisz
@Mr_3nKi_
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Jailer